Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentatori nabijem Vas na Penis. Ljuljanima svaka čast, a od vas se patriotizam ni ne očekuje. Vi ste pi_cke podrumske.
A JE LI TI GUZIO MAMICU ?
AHA...
Neki Karadzicev - njih dvojijca Crnogorci - famiilija naj vjerovatnije!
Sejdo slugo muslimanski
Ko je ovaj Nermin iz Nikšića...
Grohotom se smijem...ta verzija vica je bila za Mileta Ronhila, ali eto humor vam je jaca strana, trt
Jado, to ti je najdalje sto mozes da dobacis...ne kontas da je u svojsvu drzavnika, a ne vojnika i ratnika bio u Zenici..a tvoj komentar vise govori o tebi nego o njemu..
Carinici pitaju Bakira sta ti je to u torbi. Ovaj suti i otvore mu torbu, kad tamo buntovi love. Pitaju ga sta je ovo - On kaze to su sabrana djela moga babe Alije.
Ja sam bio zaduzen da vam pravim sehide. Dobro mi islo i onda kad ste oglednili, potpisaste mirovni sporazum, i otad vise ni jednog, a mene bas krenulo.
Da, sjecam se kada su se u ratu takmicili ko ce imati vise mrtvih da budu \"Slavna\" brigada. Moj komso govorio jos samo 50 insala da nas pogine pa cemo i mi biti slavna brigada.
U svakom slučaju,babin mali Bakir je nosioc \"zlatne kašike\"!