Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretan dan drzavnosti.i iduci saziv predsjednistva ce biti isti jedino ce radmanovica zamijeniti drugi bosnjak pravoslavne vjeroispovjesti!
Jos jedna dzabana na nas racun.Koji jad i bijedu slavite .Sto nedate te pare Karitasu ili nekoj narodnoj kuhinji da sirotinja pojede a ne prdonje
Hahahahahah pa mogu i na bascarsiji organizovati u cevabdzinici. Samo malo dodjite u Republiku Srpsku ili Herceg Bosnu da vidite kako se slavi :)))) dajte muslimani dodjite sebi vise pa gdje vi zivite okrenite se oko sebe, kakva crna BiH kakvi bakraci. Pa vise srpskih zastava ima u Saudijskoj Araabiji nego ovih VARTA u Republici Srpskoj. Aj\' sa srecom da sto prije skontate realnost
BOLAN SEJDO KOMŠIĆU HOĆEŠ LI IKAD IZAĆI IZ BULJE IZETBEGOVIĆA?
Penisom šamarao suprugu pa završio u zatvoru http://bizarno.org/content/penisom-samarao-suprugu-pa-zavrsio-u-zatvoru
a i neće sigurno biti krmetine na stolu
mi četnici ne priznajemo ovaj datum, mi smo se i borili protiv antifašista
LANA:nabijem te sasvim legalno
Po dejtonu se svi zakoni pruzimaju od RBiH i SRBiH i vaze dok se novi ne donesu Novi nisu doneseni sto znaci da su na snazi preuzeti i da je 25.11. drzavni praznik Oni hoce da dokazu da je BiH nastala 21.11.1995. i zato lazu i sebe i druge
Dosta nam je laznih patriota,koji su izmuzli ovu zemlju i doveli je svojom dvadesetogodisnjom politikom u stanje u kojem jeste.
Sve dok nam lažne patrijote vode državu, kao što je Bakir, \"blago nama\"! Da imalo voli ovu jadnu zemlju kao što to prikazuje i govori, ne bi nas ostavio na cjedilu 17 godina i dan danas pljačkao, fuj!
ja drzave i vanago...doduse i domacini su na istom nivou.
Opet nelegalni predstavnik Hrvata u Predsjednistvu slavi praznik koji \"njegov\" narod ne priznaje. Sve vise i vise volim Srbe koji jasno, glasno i radikalno brane ono sto je njihovo. Suti i trpi jos malo. Sigurna sam da je SDP-u i Komsicu za sljedece izbre odzvonilo.
Značajaj i veoma bitan istorijski datum za nasu zemlju. Ali zasto se mora kršiti ustav , i zašto se uporno radi nešta iz inata? Kako je moguće da se slavi državni praznik koji nije donesen u državnom parlamentu. Stvarno je pretjerao ovaj Željko u nakani da ostane tu gdje jeste a sam zna da nema nikakvog kapaciteta niti podrške od svog konstitutivnog naroda. Ovako kršenje Ustava BiH bi se trebalo konačno početi sankcionisati.
ma jok trebaju faro radoncina i zlatko laguzdzija organizovati docek ali za dan drzavnosti srbije