Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista mi je žao što na ovom mjestu nije neko mlađi, zar nije prošlo i predugo da na ovakvoj poziciji nismo vidjeli ili imali neko osvježenje, perspektivnost, poduzetljivost, aktivnost, dinamičnost :(
U Kiseljak pa palamudi
Ma ovo nije normalno na koju god se funkciju okrenem, na njoj sjedi neki mejt pred smrt.... Odbacujemo svjesno mlade ljude sa funkcija zbog ovih dotrajalih.
Ajde, vidjet ćemo kako će to odraditi, međutim prošlogodišnja CRVENA LINIJA i djelo Kamočajija, Živanovića i Behmena teško se može nadmašiti ;)
Da. Crvena linija sa kupljenim stolicama od agresora koji pobi te ljude kojima su stolice bile posvecene. Ti cini mi se ne znas za to da je Made in Serbia, da nije nikakav poklon,,vec da su kupljene. Nagradismo ih sto nas pobise. Mislim nagradi ih SDP tj Behmen i Kamocaji. Malo proguglati o navedenim, a ne citati samo ono sto ti se gura pod nos.
m11do, imaš li dokaze da su ti prodavači stolica činili zločine ili imaš samo gram mozga pa generalizuješ ljude, radiš nekakvu kolektivnu odgovornost? Haj zdra'o By omađijaj me®
...ja ću se sjetiti kako ste od grada napravili kasabu...
Kakva god da je nasa je.....mozes samo da venes od muke ! SIKTER
...nije baš da venem :)...al' mi muka čime sam okružen...primitivizam, bahatluk i krkanluk, najčešće...
Vidjet cemo koliko ce ozbiljan biti Komsic na ovoj funkciji. Kamo srece da je Kamocaji izabran...