Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20-ta godisnjica ludacke kosulje zvana deyton..
Ali, simbolicno plasirana farsa u Banjoj Luci. To znaci, stranci su izgleda omcu oko Dodikovog vrata vjesto pritegli. Pitam se sta se sprema. Jos samo da pritegnu Covica, Izetbegovica & ostale kradljivce.
Šta se sprema? Za 10 godina 30 godišnjica "Dejtona"...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mirno spavajte jer su oni na početku konferencije u povodu 20.godišnjice "Dejtona" simbolično izveli kompoziciju "Dona nobis pacem" ("Daj nam mir").
Bosnjaci su narod koji ne moze da provede dan a da Srbe ne nazove genocidasima, zlotvorima, niti da ne izvrijedja Hrvate i ne pokaze svu muku, mrznju i prezir koji nosi. Onda isti taj dan palamudi gluposti o RBiH, drzavi za sve gradjane, jednoj si jedinoj, ljiljanima itd. Pa ko bi sa vama takvima u drzavu, nego samo oni sto jos moraju, a to su bh Srbi i Hrvati? Nek je srecan onaj ko vas nema. :)
اتفاق دايتون
Piše - Dejtonski sporazum ...
ovdje je najboljr zatvorit sve zakljucat i pustit plin
"Daj nam mir" da možemo još bolje krasti i tlačiti narode , e to je njihova dejtonska BiH..
DAJ NAM ZLATNIH KAŠIKA BA KAKAV MIR
Sastali se zastitnici Daytona. Jednima je omogucio legalizovanje genocida i stvaranje paratvorevine na kostima i krvi, a drugima i trecima pljacku i bogacenje. Moj Bakire koje si ti tele... DAJ NAM MIR hahahaha Boze, nikad ovdje mira biti nece, Dayton, smijesno spominjati. Najveca nepravda ucinjena narodu koji se borio za oslobadjanje svoje zemlje, za zivot, i kada se gotovo izborio, stigao je jbni Dayton... Blago nama... ANTIDAYTON 4 LIFE!
Pa eto, ima i tu istine. :))
Uhhh.. Svi papci na jednom mjestu, treba ih tu zakljucati i nikako pustati. Zicu 6metara okolo.
Ajme nama, jes nam dobro. Pjesma za Galeriju. Joj ljudi, kako smo svi mi.......... et nastavite. Ma fuj.
:)) A nu ubačenog elementa. Smutnja. Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka. Teško zemlji kuda prođe vojska. Pozdrav tebi, moja malenkost.
Nemoj me ofirat. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imaju li oni vode?!
ukinite Izetbegovic,Tudjman,Milosevic sporazum!Mrtvi su!Ukinite EU banana varta zastavu i uspostavite jednog predsjednika i republiku,prepisite Njemacki ustav,stoko lopovska.
Il Švecki!!! Il Norveški!!! Il Islandski (ovaj je najbolji- otjerao bankarski sektor i zaduživanje u mišiju rupu)
opet glupsti, ove nacinaliste nista ne znaju napraviti samo klasicne gluposti tipa nek se ne puca, pa onda daj nam mir itd...zamazivanje ociju polupismenoj raji.
bakir i zvidzdic se prije tog provozali po usk i obecali investicije... zvizdic iznenadjen mogucnostima usk-a...kao premijer drzave trebao bi je malo bolje poznavati
koji apsurd u banja luci slave MIR mora da su pogrijesi u znacenju istog sta je to kad na sav glas rade na tome da povedu jos jedan rat nadajuci se da ce biti isto kao i 1991
mogli su vala i na Palama