Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma lik je k\'o stvoren za \"Vatrene Ulice\"...
Ako je gospodin Vinko, frustriran zbog svog imena, neka promijeni ime u Mazga. Takvo ime bi u potpunosti odgovoralo njegovoj intelektualnoj razini. Ovako, bez veze rza.
Po uzoru na BiH i ostale bivse Yu republike bi trebale da promjene svoje domene Sbija .bre Hrvatska .kaj Crna Gora .nu Makedonija .te Slovenija .ki
Majka ovo dvaput ne radja.
Reinstalisase im se prevodioci.
mr. sci. je negdje oko 9. minute - http://www.youtube.com/watch?v=1ZyIffdCpWs&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Z819JUZjtoM
@kadilak NIJE TI OBRISAN KOMENTAR. ;-)
Ma nemojte tako oni su se borili za Bosnu i sve što je Bosansko,treba Turke istjerat tj.poturice ksko ih zovu.
smijesno
e jes vala glupo ona ba, cega BA. ajd da je HE (hercegovina), al ono glupo ba, hhaaaahhhaaa, umrt cu od smijeha.
ovih srba da nema trebalo bi ih izmislit! Kažem vam ja, Mile je istisnuo Muju iz vica :D TO SRBI! KOME BI SE MI SMIJALI DA NIJE VAS :D hahahahah jooo Mile rezira strasne komedije hahahah
Internet domen je tekstualna oznaka koja identifikuje skup računara, uređaja i servisa na Internetu u jedinstvenu administrativno-tehničku celinu. Svaki domen na Internetu jednoznačno je određen globalno jedinstvenim nazivom. Naziv domena sastoji se iz niza alfanumeričkih segmenata međusobno razdvojenih tačkama, saglasnih Internet standardima. Segment može da sadrži cifre (0-9), slova engleskog alfabeta (a-z) i crticu (-). Dužina segmenta ne sme biti kraća od dva (2), niti duža od 63 znaka. Segment ne sme da sadrži crticu na početku ili kraju. Segment ne sme da sadrži dve uzastopne crtice na trećoj i četvrtoj poziciji. Pa neka se prvo na google.BA informisu sto zapravo znaci pojam DOMENA pa posalju ovakvo obrazlozenje. Ovo je cist dokaz koliko su u navedenoj TV kuci (ako se ova ustanova moze nazvati TV kucom) informaticki obrazovani.
meš čini da ti se kofrčiš....
Ti nisi srbin, ti si bosanski srbin ;)