Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek odma rasprave i o Bosancima kojih će nakon popisa biti malo više od Sejdića :)
Za provedbu presude u predmetu Sejdić-Finci je potrebna politička volja, nažalost za teško je takvo što očekivati od SDA, jer ljudi osim podjela ne znaju drugačije djelovati! Njihovo političko djelovanje je koncipirano na tome i pored svega na našu žalost i dalje opstaju!
Za suspenziju, fašizma u Evropi.
SDA i HDZ pokusavaju ovaj problem rijesiti tako sto planiraju podjeliti FBiH i stvoriti svoje mini drzavice kako bi nastavili sa svojim lopovlukom koji provode vec 20 godina
Meni i dalje nikako nije jasno kako u toj njihovoj podjeli ima mjesta za ove ostale i za Sejdic i Fincija... Mozda nisam najpametnija, ali mi se cini da su opet Ostali izostavljeni i marginalizirani....
Pa naravno da su izostavljeni, politika koju zagovaraju i provode SDA i HDZ diskriminira sve građane osim uskog kruga njima podobnih poslušnika! Rješenje koje nude nije ni pokušaj rješenja nego zaštita njih samih i tako reči legalizacija nagomilanog kriminala!
mi imamo vec odavno rjesenje za ovo pitanje,ali problem nam predstavlja SDA koja sve ali bas sve opstruira i pokusavaju unistiti ovu zemlju.
Tacno tako,dosta toga se do sada moglo rjesiti,ali sve dok se SDA korjeni ne uniste ovdje nema boljeg sutra,mi samo tonemo dublje i dublje.strasno..