Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj dostavili žalbu sudu bih?! a kome bi drugom?!
za sada je tako ali radi se na tome vec dve decenje da se to promeni
'ta reći?! šizofreničari ne poznaju i ne priznaju stvarnost...@HAL90olo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sud će uskoro otvoriti poseban odjel koji će se baviti samo referendumima. Uživo na kanalu Referendum TV.
Srbi se nikad ne žale jer oni su ponosni.
nemam nista protiv srba iz Srbije,al 90% srba iz RS je seljadija koja ne zna ni za sta drugo osim za rat,samo mi nije jasno,trazi Dodik dan RS a sto ne trazi pomoc od drzave da napravi kakvu cestu kakvu fabriku,nesto da narod u RS ima raditi i zaraditi pare. Naord je gladan. Umjesto sto se dizu tenzije da ovoliko rade na izgradnji BiH svima bi bolje bilo.
Prekretbuca za ukidanje entiteta bice samo kantoni :)
mi se pitamo za sve mame vam ga pozalim zalite se k.... mom
Juče ste se žalili grobaru tomu pa vam nije pomoglo
samo da mi je znati kome ce se zaliti kad im srbija konacno okrene ledja, sva ova prica "mi ne damo na rs" mi lici kao ona "mi ne damo kosovo" a ode kosovo ko halva, smirite se i urazumite dobra je ova bih, sto unistavte sve sto valja
Istom onom sudu oji je referendum proglasio neustavnim? da im se narugam p srski XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
CIK je rekao izbaciti iz RSa, a odluke suda ne priznaje. Nije mi nista jasno. Naravno ironican sam ali srpski narod u BiH nebi trebao biti ironican vec ozbiljno zabrinut kakav ih sizofrenik vodi.
Tako žalite se istim onim protiv kojih idete. Znam Ustavni sud je drugo ali na kraju dođe na isto. Kada vam nije po volji ne priznajete a kada jest priznajete sve pa čak i da ste Bosanci i Hercegovci.
@Izmetbegovic a zasto imas potrebu da im nameces ista? Cemu ta opsjednutost za kontrolu drugih?
Napravice oni sebi i stariji i ljepsi spisak za referendum - plebiscit:)))))))))))))
treba to po kratkom postupku..Odjebati ,previse se ,urce,,
proci ce i debelom dani slave oko referenduma, a zavrstt ce neslavno.
kmee dajte nam liste kmeeeeeee
lol
Sta vi mislite da li ima dovoljno naroda ovaca da se opet zarati? :S
Ako uzmemo uobzir da je vecina onih koji nisu ovce otislo iz drzave rekao bi da se vrlo lako moze desiti. Dayton je mirovni sporazum kojem je davnih dana istekao rok trajanja RS nema namjeru ostati dio Bosne a FBiH nema namjeru im dopustiti da se odcijepe. Samim tim kada se desi referendum o odcijepljenju sanse su da ce opet rat biti Bosna ne moze ostati ovakva kakva jeste, ili se mora ujediniti ili ce se raspasti. Ovo stanje limba jednako steti svim narodima BiH, sad je pitanje sta uraditi?
@mrAdil Takvih srba koje bi ti naručio nema u ponudi u RS. Ima ih ali u FBiH, Bogić Bogićević, Miro Lazović, Mirko Pejanović itd. Nagovorite ih vi mudri bošnjaci da se kandiduju u Republici Srpskoj pa ćete videti kako će da prođu. Kao statistička greška na izborima kao što su srbi statistička greška kao narod u FBiH. BOSNA NEVER, REPUBLIKA SRPSKA FOREVER!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mozete se k**cu zaliti NEMA SPISKOVA..