Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je općina Stari Grad uložila u protv-požarnu zaštitu Baščaršije. U ovakvim prilikama teškog pristupa za vatrogasce, moraju postojati rješenja kao npr. uočljiv hidranti, dostupni svakom objektu i vlasnik ili korisnik da je obučen za upotrebu istog. U bilo kojoj mahali u Starom Gradu, da se desi isto, bila bi ista situacija, pa je potrebno da svaka kuća ima vatrogasni aparat od min. 6kg.i vidljiv hidrant, u svakoj ulici sa crijevima, a ne ovaj koji ne mogu koristiti ni vatrogasci kao što je bilo jučer. SVE DO JEDNOM,A KAD SE DESI KASNO JE.
Vrijeme je bilo,, Bascarsiju treba ne samo sacuvati nego redovno stavljati na svim svjetskim izlozbama ko simbol ljepote !
Ospem se kad čujem riječ \"apelira\". Državne institucije ne trebaju da \"apeliraju\" već da rade svoj posao, pa se mnogi problemi u društvu ne bi ni pojavili.