Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kojim IZMJENAMA je riječ! Novinari treba da poštuju javnost, ovo je bez sadržajna informacija. Građanina, privrednika interesuje šta to znači, šta se mjenja, da li je to namet na budžet ili nešto što će ga rasteretiti!
koji crni novinari? Ovi copy/paste kvazi i wannabe novinari? Kakvi novinari u državi gdje je najprodavaniji dnevni kobajagi-informativni list Avaz a najposjeceniji kobajagi-informativni portal Klix? A zabavno stivo Express - čaniispalasisa. Sve to govori o intelektualnom tj. obrazovnom nivou naroda ove drzave. A najvise visoko-obrazovanih po broju stanovnika u Evropi imamo. Sto dovoljno govori o sistemu obrazovanja i akademskom kadru ove drzave. Iz istorije je poznato da ako hoces nekoga da s.ebes, s.ebi mu sistem obrazovanja, i gotovo je, back to 13ti vijek.