Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ti o zakonu najbolje zna onaj koji ga nikad ni procitao nije... Sve nam se takvi povlace...
Pa ja Gaetano,vi iz SDA se furate na GAndija,ali samo stylingom,haha,ponasanjem vise podjsjecate na Cosa Nostru.
GAetano,vi iz SDA ste bilo glavni Krajisnikovi saveznici pri dolasku na vlast 92 i zato zacepi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako da se nadamo boljem dok nam ovi lopovi vladaju drzavom,SDA nas unistava 18 godina I sad kad smo shvatili, oni su pruzili korjene svoje vladavine u sve pore ovog drustva,da smo sad osudjeni na propast koju nam SDA kroji iz dana u dan.Svaki pokusaj rjesenja je u ovoj zemlji nemoguc dok se korjeni SDA mafije ne pokidaju.
Mehmedovic bjelosvjetski prevarant kao i vecina SDA kadra. Kakve crne komisije, treba njega u zatvor odmah...
Treba formirati komisiju je li Semsudin prodavao oruzje a ne komisiju utvrđivanja zakonitosti njegovog privođenja....
pa ima li ovo igdje da jedan mafijas poput Mehmedovica tuzi direkotora Sipe,ali ovo samo moze da se desava kod nas gdje SDA radi sta hoce,od toga da su Budimira izvukli iz zatvora,preko toga da Izetbegovic svojoj zeni poklanja za 8 mart mjesto direkotice u bolnici Abdulah Nakas...ma strasno
Političar tuži direktora SIPE. Samo u BiH.
Ma nije čovjek kriv. Kaže da nije kriv. On je SDA pa samim time mu moramo vjerovati na riječ.
Ima li tog oruzja Mehmedovicu,jesi li sta sakrio?
izgleda jeste, samo jos uvijek nije sve pronadjenoooo
Sve je ovo jedna velika farsa,zna se dobro ko stiti ovog covjeka!Isti oni koji stite Budimira i Lijanovica.
E moj Mehmedovicu za sta ti sve ne treba the odgovaras.Stite te jataci iz SDA koliko mogu ali se nadam the ce pravda I u ovoj zemlji napokon the zazivi.
stite ga, kao sto stite na stotine svojih clanova, koji trebaju da odgovaraju pred zakonom
vec izgubili mjesec? znaci danasnji sastanak je bezvezan, kao i sam slucaj
Ma dajte vise je dosta i Zubca i Mehmedica, obojica se promovisu ali naravno ne na svojim radnim mjestima gdje bi i trebali.
Kakav si ti nacionalista?? Kakvim ti jezikom trovackim i huskackim pricas. Nisu svi cetnici ako je neko srbin/srpkinja itd. Znam da te placaju masno da pises ovdje razne stvari i skaces po normlanim gradjanima ali halo ba stani na kocnicu, oguli jabuku, popij apaurin da se smiris sine.
Tesko onom djetetu kome si ti tata ili kome ces biti tata. A vjerovatno si neki balavac od nekih 22/23 godine, koji nema ni prijatelja pravih, djevojke, posla, fakultet zapostavljen, u svom toru zivi i u nekoj selendri. D*kas po vazdan po klixu i to ti je jedina zanimacija. I naravno siris nacionalisticku retoriku. Jadan si i uistinu te zalim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve su ovo lazne patriote. Ratni zlocin nije zlocin jednog naroda vec individue. Rat je uzasna okolnost gdje se rade stvari koje nikad ne bi u normalni okolnostima zato je svako ko je radio ensto takvo trebao '95 izaci pred sud i reci to i to sam uradio a ne sada nakon 20godina glumiti lazni patriotizam i moralnost i to na racun jednog naroda. Mehmedovicu, bolje ti je priznaj sta imas.
Naslušali smo se tvoje demagogije,problem je u tome što tih tvojih induvidua a u koje i sama pripadaš je 98% GENOCIDNE ORIJENTACIJE!
NA osnovu čega si zaključio da je Mehmedović zločinac? Max patriota kao i Vikić
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dizanje prasine oko totalno nebitnog lika, sve sa jednim ciljem - a to je samopromocija ;)
Umjesto da parlamentarci rade nesto, oni se prepucavaju sa SIPA-om, a znate onu?! Gdje ima vatre ima i dima.