Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obicno cuva ko stigne i kako stigne. A ovo je super ideja, bili bi koliko toliko bili provjereni ljudi i obuceni.... pa kad vec djete moras ostaviti, da znas kome ga ostavljas. A ako su dugo kod nane, dede djeca malo je rec da budu umazena, sve im se popusta, a nevalja to tako.
Kod nas privatna obdanista gotovo da nepostoje jer nemogu da se nadmecu sa drzavnim koji uzimaju novac iz budzeta da bi cuvali djecu privilegovanih ispod svake trzisne cijene. Tu ceh placaju svi gradani koji pune taj budzet a korist imaju samo odredeni gdje oba roditelja rade itd...pa sto ne plate punu cijenu , sto sirotinja da placa za njih?????
Najbolje nani/baki barem znas da dijete nije gladno nikad :D
jest dovedes dadilju i prvo sto djete proguvori "nema ape ne da fadij"
Dobra ideja za pokretanje biznisa...
Cuvam zenske osobe starije od 18 god :)
Čuj kome,didi i neni.
dobra ova mama.