Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komarica,svaka čast,ti si jedan od rijetkih bosanskih Hrvata koji uvijek hrabro govori o protjerivanju Hrvata sa prostora privremene Republike Krmske i ustrajavaš na povratku na oteto,za razliku od izdajničkog KraDe Zea,na čelu sa Čovićem !
BKBiH je još prije petnaestak godina predložila unutrašnju podjelu zemlje na šest regija prema gospodarskom, zemljopisnom i povijesnom principu, u kojima bi po jedan narod bio većinski, ali nikada dominirajući (možda čak ni natpolovično većinski). Izgledalo je prilično mudro, ali svi se (kao i danas, i nekada) pitaše: "je li to nama naša borba dala?" I eto, bore se i sada, samo sad s neimaštinom i obespravljenošću.