Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko rece nece Bosancerosi u Dalmaciju vise. Kaze htjeli da Hrvatska dozivi ekonomski kolaps kad oni ne dodju.
HAH Znači prelaziš granicu odma mora da znaci da ideš na more ?
Bosandzeros007 BRAVO ZA KOMENTAR Sta bolan zna zatucani bosanac SELJAK primiticvac...Nije bolan bosanac naucio da se preko granice NE IDE SAMO NA MORE da se preko granice moze otici i na kafu i na poslovni sastanak a i produziti u neku desetu zemlju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A lijepi Ramazan... cccc
Ko kaze da svi idu u Hrvatsku na more? I ja sam prosao tuda a otisao u Crnu goru.
A zasto taj narod ne korisiti Bijacu ?????????? Znaju svi pametovati, a ne znaju skrenuti u Capljini prema A-1?????????????????
jbg svi imaju hr pasoš i Muslimani, a navijaju za Tursku, pa dok ištebiljaju...aaa
Neum je i dalje za mene ludi provod i odmor a jos kada se ide preko Svitave zabava zagaratovana.
Sky Drums a da 8 stoja
Zg 123 moji komentari se i odnose naMakarsku rivijeru.
Sky drums, greska 9 banki.
Ja zadnji put bio u hrvatskoj na moru prije 7g.Malo saram srna gora turska egipat tunis sve ove destinacije jeftinije od hrvatske. Hrvati mi traze za petoclanu porodicu polu pansion 2 hevte 8.000 km i opet plati djeci sok plati lezajke plati ovo plati onu ;u tursko brate nista dodatno 2hevte sve ukljucenou hranu i pice i lezaljke i suncobrani i peskiri za istu lovu 8.000km pa ti vidi koja razlika a itoplije nema rizika za kisu i more toplije .
Ne ide na more ko ima neg ko je naucio
Statisticki gledano 30% je da idem na more a 100% da ne idem
A sve nas kofol krize derruu, nemamo za kifle, a svi odu barem dva dana na more.
Ne idem hrvatima na njihovo more ,sjecate li se kad su za Bosance govorili da ne trose dovoljno za njih da se hrane u sopstvenoj reziji i da nisu dobro dosli , sad im iz principa tamo ne idem ...!
nemoj ici, nisu te pozelili
Đe ćete svi, majku mu?
Yogi 23 pa i mi po statistici imamo plate 8oo stoja,mani mi ststistike, nego da te pitam jel u statistiku ulaze i oni metuzalemi od 9o banki iz SKANDINAVSKI ZEMALJA KOJIMA JE EUR KO KUCA PA BOSANAC VISE SPISKA PARA ZA JEDAN DAN NEGO ONI ZA PETNEST A BOGAMI I NEKI DRUGI.BOSANAC NE IDE NA MORE DA SE PATI VEC DA UZIVA PA TRI DANA ALI KAKO TREBA.
800 stoja i 90 banki ! Baci to na papir pa ces vidjeti sta ce ispasti...
hajd ruku na srce, 95% bosanaca troši u prosjeku 5-10 maraka dnevno
a sto to.. ?