Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo redom srpska poturice. Prvo SRBI su na Kosovu ubili Turskog sultana a ako ne znas Turci su ove prostore zauzeli tek 80 godina posle boja na KOSOVU. Napoleon je priznao da ima bolji vojskovodja od njega u Evropi a to je bio KARAĐORĐE PETROVIĆ, u prvom svijetskom ratu smo istjerali Austrougare sa ovih prostora u Drugom svjetskom jedini nismo bili fašisti na Balkanu, posto vidim da ne znas jedina priznata vojska saveznicka na ovim prostorima je bila Kraljeva garda-Četnici, za razliku od vas koji ste bili ustaško cvijece a da nije bilo Kraljevine Srba,Hrvata i Slovenaca koju je srpski kralj Aleksandar osnovao danas nebi bilo ni vas ni Hrvata ni Slovenaca zato vam je bolje da nam budete zahvalni sto i danas niste potlacena raja i sto imate makar i to ime koje ste izmislili (bošnjaci). Pozdravi profesora istorije!
hhhahahaha nose dvije slike
ako ne mozete otvoriti kikom, samo prekopirajte ovaj link u svoj pretrazivac i citajte pravu istinu http://sokolac.slavicnet.com/sokolac/sokolac_rat_olovo_forum.html http://sokolac.slavicnet.com/sokolac/sokolac_ilijas_nemanjici_forum.html
Gordan o kakvim ti sanitetima pricas i o nenaruzanim golobradim mladicima?Sud u Den Hagu je svoje rekao o tim \"sanitetima\" i \"golobradim mladicima\" usput \"ne naoruzanim\".To je bila legitimni vojni cilj i kraj price vise o tome.
Odoh valahi popit Tursku Kahvu u toj bivsoj Dobrovoljackoj da ko insan sa Zelenom Beretkom na glavi i Ljiljanima na srcu uzivam !!!!! Nek naleti i Slavuj da ga vodim do Dr. Karahbega na jednu plasticnu operaciju nebi li konacno licio na insana:)))))))))) Mirise Turska mirise:))
hehheheheheeheheheheheh, cuj sarajevo polozilo ispit, naravno da je poloyilo kad je bilo pod blokadom od strane policije, to je isto da neko polozi ispit na fakultetu a iza njega stoji predsjednik republikea on nema pojma ni koji je ispit polagao.
Kakva crna agresija, pa valjda je kolonu pratio unprofor, valjda bi odmah obavijestili svoje o navodnom napadu na Sarajevu, nek mi neko objasni kako je moguce iz kolone za povlacenje moguce osvojiti grad od 400 i neato hiljada staovnika i to sa golobradim nenaoruzanim mladicima, kako to da vi niste imali nijednog poginulog, jeste li vidjeli na snimcima izresetani vojni sanitet, jel to legitimna meta, polako i veliki normalnih bosnjaka shvata da je to bio zlocin, gazenje date rjeci o mirnim povlacenju i mucko ubistvo iz zasjede mladica od 18 godina.
Ne kaže se historija nego ISTORIJA, i to što pišeš sada naučio te VUK KARADŽIĆ! A ti nastavi da maštaš o svojoj \'\'1000 god. staroj državi\'\'! Čitaj knjige a ne bajke! Pitaj \'\'baba\'\' kako ti se \'\'dedo\'\' u Jugoslaviji izjašnjavao! Pozdravčić
otkud članak napisan u 8h ujutru a okupljanja počela u 9 i 10??????? SVE skupove na svijetu, demonstracije, nerede, proteste i dr., i organizuje i raspušta obajvještajno podzemlje, a obični svijet slabo šta konta 3. JUGOSLAVIJA JE NA PRAGU. i ona će se raspasti u NAŠOJ KRVI jer se glavni ratovi na balkanu vode u i oko bosne. a bosna? bosna opet šaptom pade.
Kad ti sa mnom budeš išao odati počast žrtvama genocida u Srebrenici, civilnim žrtvama, bebama i dječici od po 3 godine, onda ću i ja odati počast na Dobrovoljačkoj. Do tad, pazi da ne pretjeraš sa pilulama
ja imam historiju svoju i traje preko 1000 godina i u njoj je moja država jedna od rijetkih u svijetu koja nije mijenjala svoje granice vec ima taj historijski kontinuitet. Ja nisam pricao o Beogradu, ne vidim kakve beograd ima veze sa nama iz BiH kada kazem sa nama iz BiH mislim i na tebe i mene. To je isto kao da si uporedio sa minchenom sta mi iz BiH imamo sa Minchenom. Dakle, historija je malo vise od onoga sto te tata ranko uci dok orete njivu, ako želis nesto vise da znas o historiji toplo ti preporucujem predmet koji je zove knjiga iz kojeg možes naci mnogo zanimljivih stvari iz historije koje su u najvećem dijelu suprotne od onoga sto ti tata ranko govori dok orete njivu. Pozdrav iz metropole
Tokaca: \"...500 zivih srebrenicana...\"
Vidim ja da si ti pretjerao sa pilulama jutros hahahahhaha
Cuj manipulacije brojem zrtava u Srebrenici? A to ti znas tacan broj jel? Iz prve ruke pretpostavljam? Prestani se baviti mrtvimai pocni razmisljati kako ce ti djeca zivjeti i hoce li se baviti ovim istim temama kad odrastu.
ajmo muslici sad se silno potrudite da ubjedite druga dva naroda kako je bosna \"jedna i jedina\", \"nedjeljiva\" i kako svi mozemo da zivimo u \"bratstvu i jedinstu\" i pjevamo \"u svijetu postoji jedno carstvo\"! xaxaxaxaxa