Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boli ta naša 3 idiota neka stvar za evropom. oni bi najsretniji bili da nikad ne uđemo ida mogu krasti i vladati do kraja zivota
Problem je sto nemaju sta krasti, pa sada traze izvlakusu od MMF-a....
Tako je,MMF je nas najveci dusman,medjutim bojim se da je to malo para za takvu finansijsku instituciju da im ne daju.Sto ce im jos jedan bunt naroda kao u Feb. 2014,imaju mnogo tezih slucajeva u svijetu
što se Hrvatska bude više miješala u BiH to je njen opstanak vjerojatniji, vjerujte. voljeli Hrvate ili ne, Hrvati su jedini pravi jamac za cjelovitu BiH i sigurnost Bosnjaka na nasim prostorima i obrnuto.
@Hektor daj čovječe ne laprdaj, o kavom ti miješanju i opstanku pričaš???
Istina je da su Bosna i Hrvatska vijekovima njegovale dobre odnose. Ali Hrvatska nema ništa sa nikakvim opstanom BiH. Koliko ja znam BiH je suverena država, što znači da je za postojanje sama sebi dovoljna.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
svi u posebnim automobilima
lol.da, bas. slicno rekose i srbi..podrzavamo mir, stabilnost bla bla u bosni, i sve odluke koje donesu narodi u bosni. ..
Necete se vi nista mjesat osim ako vam to ne bude islo na ruku.. ono kad vam u Hrvatskoj budu izbori docicete prvom prilikom da kakite po Bosni kad vam od ljudi iz BiH budu trebali glasovi..
Nemojte nam vi više pomagati, molim vas.
U oozadini nam zastavu naopako okrenuli. To je nepismenost domacina.
Znal se jel Ridzi iso na dzumu u Zagrebu.
Kolinda Grabar-Falusovic
ebo majku sta nama radi 17 posto gnjida i nehljebovica sto su se obogatili na racun bosnjaka u ratu (na primjer:siroki brijeg) i btw oni nisu hrvati vec katolici bosanci iz bosne i hercegovine. zna se brate gdje su hrvati u hrvatskoj i tu je zavrsena prica. ko ne vjeruje meni sto sam napiso , pravac u samostan katolicki u fojnici i nek se na licu mijesta uvjeri.
Da nećete ne bi tu temu ni spominjali. Što niste rekli da nećete uvoziti embargo na izvoz iz BiH?
Mene interesuje Jesu li oni poveli prevodioce SA sobom......
Dokle god mi sebe muslimani nazivali nazivali Bošnjacima, katolici Hrvatima, pravoslavci Srbima nikad nam neće biti dobro... MI SMO MUSLIMANI, KATOLICI I PRAVOSLAVCI BOSANCI I KRAJ PRIČE. Kada budemo tako razmišljali biće nam svima dobro.
Sve ste rekli sa onim embargom na izvoz mlijeka iz BIH.
@kikser000 Vama je veliki problem predrasuda da su bosanci glupi. Ti covjece smatras da ja kao bosanac ne znam da je HR u EU! Jesam li ja rekao da se izvozi u Hrvatsku a ne u EU? A eto vi pametni a pola vas se iselilo a pri tome Vas niko nije tjerao.
Bosanci, meni najmiliji gosti, uvik u autu dovedu makar osobu više negoli auto more primit. Kako priđu granicu, nije jasno. Čin parkiraju, ispadaju vanka s osmijehon, ko da nisu putovali 5, 6, 7, 8 sati po najvećoj vrućini. Puten, kažu, stali u Jablanicu, donili ti malo pečenoga, pa u Blagaj, donili ti urmašicu, a u Metkoviću kupili marmeladu od nektarina, mislili ponit kući, ali in se sviđaš pa ti dali i to. Grle te i ljube iako se prvi put vidite. Rezervirali su apartman na sedan dana, a lovu potosli drugi dan ujutro. Dalmatinka :D
Bez skutorije nebi izbore dobila, fol se nemjesat, cim se druzus sa gangsterim nisi cista, aj neseri