Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
``svaka četiri mjeseca dobija dozvoljeni dopust`` ............ ovo samo u Bosni ima.
Naše zakone je izgleda sama mafija pisala jer još nisam vidio ništa pravedno časno i normalno u ovom pravosuđu
Ima I u Srbiji. Debilizam najveći 🤦‍♂️
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za mene je suludo da ljudi koji su pocinili ubistvo imaju pravo na ovakve pogodnosti. Ovo nema nigdje. Kao da je na sluzenju vojnog roka pa dobije odsustvo a ne u zatvoru.
Smisao sankcije se davno izgubio, ostali samo zakoni za sitnu stoku, da ih se dere do kraja
Manijaci akcijaju sa štanglama i go pro kamerama ali kod Ize to ne prolazi 🤭
Samo smrt je kazna za ovakve!
pvm korumpirana, samo znate ostriti k. na sirotinji
pravosudje je daleko najgora institucija.
Ako ništa, barem u tom dijelu je pravosudni i kazneni sistem SAD-a nešto što treba prepisati! Ubiješ nekoga=doživotni zatvor ili u nekim državama i smrtna kazna. Nisam za smrtnu kaznu, ali doživotni zatvor - apsolutno! Uzeo si nečiji život, i tebi se oduzima pravo na život na slobodi! A kod nas ubicu još puštaju svaka 4 mjeseca da malo uživa na slobodi, šetka se, ispija kafe s rajom...tragedija!
Jad od drzave i sudstva,veceg olosa nema od sudija
Ovo nikako ne razumijem, nekome ODUZMEŠ život i dobiješ samo 17 godina zatvora? Da ima pravde, kao što je nema, svakom ubici treba odrediti doživotnu, jer ako je nekome oduzeo život onda nek i njemu bude oduzet, ali na takav način da će ostati živ, ali ne i slobodan, do kraja života iza rešetaka. E takve kazne bi možda i opametile sve druge potencijale ubice. A ovako, manijak vidi da iako ubije nekog neće biti teško kažnjen, pa se odluči na taj korak.
Tužioci sudije, advokati ....Pitanje da je vaše dijete ubio kako bi reagovali.....Bravo Policijo 🤝
Ljudi, je li ovo moguce!?
Tako se brine za bolesnu majku?Sudije a mislim da se radi o jednom sudiji koji je dobro placem podmicen da ovova pusta tako cesto iz zatvora kao da je neko bezazleno djelo ucinio.Ima li ovde i jedan jak normalan advokat da tuzi tog sudije i sve druge sudije i da im sudjenja budu javnu koji pustaju ubice na slobodu i naravno da se osude na duge kazne zatvora bez mogucnosti smanjenja dopista vikenda i takvih gluposti koji je neki politicar s kupljenom diplomom unio u zakon
fuj, fuj, fujjjj,....
zula sad mozes lagano hodat gradom opet, ne trebas se kriti vise :)
Dok ne ubije još nekog!
Dobio 17 godina a za memica dobili po 3 godine
to je ta Teojka i to je Njihovo sudstvo !