Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cista laz,kako je moglo u TK ? ili TK nije u federaciji ?
rubrika "nogomet" hahahahaha
Sada im treba j...mater za sva vremena!
Nova sportska disciplina - BIJELI HLJEB.
jel ovo autogol vlasti, pa se našlo u sportu ili je samo probni balon (da se nasrđeni građani odbiju u zahtjevima, pa da se vidi kako će reagovat) pa je zbog tog u rubrici nogomet (ono, ko kad se objavi vijest o novoj lopti za SP u Brazilu)
PROTESTI !!!!!!!!!!!!!
"Dodali su da nemaju nadležnost za takve odluke, s obzirom da je to pravo regulisano federalnim Zakonom o plaćama i naknadama u organima vlasti Federacije BiH" BANDO NE PRIMATE VI PLATU IZ FEDERACIJE VEC IZ KANTONALNOG BUDZETA! STA ZENICA CEKA? VAMA GODI OVA ODLUKA? SRAMOTA!!
Sada definitivno ostavke svih u KS Zenice!
Ne mozemo reci da svaki zahtjev gradana nije opravdan ali ipa se neke procedure moraju odrraditi po zakonu..
Pare ne dati svakako, a procedura neka teče ako treba. Ako im se daju pare - pojeo vuk magarca!
treba se na TK ugledati definitvno
Ipak za sve postoje zakoni i pravila pa tako i za ovo.Naravno da ne treba donositi odluke koje nisu po zakonu iako to gradani zele.
eh koliko li su njihovi prethodnici dobili para na osnovu ovih povlastica... ccc
Bez izmjena zakona koji trebaju da promijene nadlezne institucije,je ovaj zahtijev "Plenuma" neprovodiv. Promijenite zakon.
Procedure su stvorene da se postuju. Ne treba donositi odluke koje nisu po zakonu i ustavu jer bi onda bile irelevantne.
Netreba vama dati ni hljeba da jedete, a kaomo li jos para!!!!!!!!!!!!!!!
Trebali bi se svi ugledati na TK, oni su otišli korak naprijed... nadam se da će Sarajevo usvojiti ovo, ako već Zenica nije...
Kolegij skupstine ZDK je rekao da nemaju nadleznost jer je to regulisano na federalnom nivou. Ne treba donositi ishitrene i neustave odluke.