Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ti samo te "elitne" face.. nadam se da ćete se ubrzo raspadati ko kakve strvine.
Puna podrška Šepiću, sad je jasno da ne pripada ovoj privatiziranoj stranci koja za cilj ima pljačku i ovog malo što je još ostalo....
Opa bato, 26 NAŠIH NAJTEŽIH godina zajedno i neprekidno sa vama. Baš ih je krenulo !!! Nego još samo 4 najteže godine pa slijedi godine 2020 JUBILARNA OKRUGLA OBLJETNICA 30 vaših NAJTEŽIH godina sa nama, kada će BAkir konačno zaposlit 50 000 novih (2016-2020 ne može biti radi zakonskih formalnosti predsjednik stranke) , a dotle će stranka otpustiti i preostalih 200 000 zaposlenih !!
CITAT: Usvojen je program obilježavanja 26.godišnjice Stranke prema kojem će se 26. maja ove godine u Sarajevu održati Svečana sjednica Glavnog odbora, te Plenarna sjednica Savjeta SDA, navodi se u saopćenju Kolegija SDA.
Tipicno za razmazene sinove: shebi sve sto je babo napravio
Puna energija stranka je usmjerena kao i dosada sve ove NAJTEŽE godine: U pljačku naroda i pranje novca radi prebacivanja u inostranstvo.
Red bi bio da poslusate i drugu stranu, pa onda da odlucite koga podrzavate. A tako nesto da je Bake pravi predsjednik, odmah bi otputovao tamo da smiri tenzije i poradi na jedinstvo stranke pred lokalnim izborima. Sve sto je rekao Senad Sepic izgleda istina o odnosu SDA prema Krajni!
Cosa nostra na sastanku.