Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šeta penzioner ulicom i zastade da pogleda velelepnu kuću Bakira Izetbegovića koji je sa babom Alijom i njegovom mladomuslimanskom bagrom opljačkao državu.A kad on sa balkona shvati da mu onaj na ulici procjenjuje životno djelo, zadovoljno upita: \"A, komšija, šta misliš koliko vrijedi?\" \"Dvadeset godina robije da je Titove države\", odbrusi penzioner i nastavi šetnju.
cuj osudio...on ih i plati da urlaju pa sad cojce osuda, kako je to prljavo i nisko
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/nije-vrag-da-je-on-scepo
mi srbi smo pe.dofili, genocidasi, sildzije, u.bice, p.ederi i vampiri ! SOTONA NAS JE STVORILA TAKE ! SRBI SU INKARNACIJA SOTONE, pogledajte nase srpske popove i vladike i znate o cemu pisem !
ja volim samo guzu moje male aiše :)
Poštovai,moja malenkost je prisustvovala navedenom skupu ,i mogu da saopćim slijedeće.Organizacija katastrofa,bez kontrole ulaska osoba,bez ozvučenja,samo tri od 9 kandidata,jedan kandidat čak je sjedio na poziciji namjenjenoj građanima.Gospođa moderator nije uspjela da kanališe tok debate, na početku je izložila tok debate,a to je da kandidati za načelnike izlože šta bi mogli da poboljšaju u razvoju lokalne zajednice.Tačke koje su nabrojane od njih 16 ,jedanaest tačaka je u domenu viših instanci.Nakon izlaganja kandidata trebalo je da slijede pitanja publike ,međutim to je izostalo ,a počelo je negodovanje od strane jednog broja prisutnih na takav tok debate.Nije bilo teških riječi ,nije bilo vrijeđanja,a za prekid debate je kriva gospođa moderator ispred Centra za promociju civilnog društva pošto nije obezbjedila adekvatan prostor,i svu potrebnu prateću opremu.
Asim Sarajlić - vitez Republike Srpske http://www.mojevijesti.b a/novost/135228/Asim-Sarajli c-vitez-Republike-Srpske
BOG-BOSNA i BOSNJACI.
Lopov na2. Ako pobjedi, a hoće, pored ove biračke stoke, penzionera, koje je kupio sa odlaskom na izlet i kilom kafe, kriminalce i kabadahije sa cvajom. Nedaj s Dželo, mnogo si utkmica dobio. Ti si gospodin za ovog lopova. Da je htio u proteklih osam godina bi napravio nešto sa stadionom, međutim samo je opstruziru da se ne praši po njegovoj vili uz teren. Sada se nudi za predsjednika Želje, ciao pameti..
Ovo je nastimano da bi se Koldzi natovarilo na ledja. A ova iz NASE STRANKE, pa znate li da joj je stari nije dozvoli gradnju djecjeg igralista iza Jugokomerca? Znate li da je NASA STRANKA glasala PROTIV rebalansa budzeta gdje se trebalo STIPENDIRATI 110 ucenika??? Pa ako su protiv djecijeg igralista i stipendija.... NO COMMENT!!!
ta grupa gradjana kao sto kazes je vecinski dio nacina misljenja na 24%,zbog toga nikada mrdnuti iz serdzada rezervata necete hihihihihihihihihih
Ova muslimanska stranka je u velikoj krizi, nažalost. Za ovo stanje u kome se nalaze niko im nije kriv. Sabura !!!
zar ovaj zna sastavit 2 recenice????
Od dvorane pored stadiona je on dovoljno naklepao...
KAKAV LAŽOV
ko je gledao TV debeta na TV SA prosle sedmice na kojoj su ucestvovali kandidati za necelnika u Opcini NS sve mu je jasno za koga treba glasati. Tako da je ostalo sve suvisno HA YA
velike su pare u pitanju, sredstva se ne biraju