Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusaj Pedja to izgurati do kraja, Miladije su uz tebe....
Humanitarne akcije za vrijeme rata u BiH!
i tunel
Kako ti dobi nadzidjivanje. I reci nam da li je istina da si pocetkom rata bio u Semizovackoj brigadi VRS i bio lakse ranjen . Tuzla o tome bruji a ti cutis.
Da nije ovaj Kojo HOMIĆ, nesto mi najviše lici na njega.
Kod ovog zakona je jako bitno da osobe koje imaju imovinu puno visu nego sto su je mogli priustiti svojim primanjima dokazu porijeklo te imovine a ne kao sto je do sada slucaj da to moraju dokazivati istrazioci. Imas - nije problem samo dokazi kako si je stekao i da li si na steceno platio porez. Tako i u Italiji istrazuju mafiju
Da građani žele taj zakon glasali bi za nekog ko ga može donijeti. Ne budi naivan Kojoviću...
Gradjani zele,ali 95% stanovnika kantona cine poluljudi kravljih vilica koji nisu ni seljaci nego pogana stoka
Hajte vi vise u vraziju mater. Zakon ovaj, zakon onaj, pravilo ovo, pravilo ono a niko niti postuje niti ispunjava bilo kakve zakone i pravila. Kada cete poceti nesto konkretno raditi pa da se osjeti da se zakoni i pravila postuju i sprovode?
Ovi se trude kao,ali da se ne lazemo sve je to dok ne bi dosli na vlast. Niko nista konkretno ne preduzima,samo rekla kazala. Sve te kradje su lijepo upakovane,lova se izvukla gdje je trebala,ne bi me cudilo da ja vise od Baketa "imam" na racunu. Mi koji smo danas tu bolje necemo upamtiti pa da li imali 20 ili 80 godina,to je sigurno. Tako da...nemojte nas loziti ovim nevaznim likovima ma ko oni bili.
Ovaj Pedža, bivši naš sunarodnik, baš se gradžanski razgoropadio u Županiji Sarajevo!
@issue Ma kakav on srbin, on se lažno predstavlja, on je pravi bosanac! Živeo nam ti druže Pedža i nastavi da razvlačiš pamet bošnjaka!
@issue To je želja političkog Sarajeva da se tako nazivaju ali od toga nema ništa. Srbi iz BiH su srbi a hrvati iz BiH su hrvati. Bosanci žive u bošnjački dominirajućim Županijama Federacije BiH!
tacno u sridu sa ovim ko sinjska alka
nikada se taj zakon nece izglasati............nikada..............
rece patriota i posteni kojovic..
To ona šuplja "nije bio ovdje u ratu, 'ta će on"?
@Hipoteza prije da ce bit suplja da se suosjeca s narodom s dvije stolice.. zbog par glasova od istog.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
EEE taj film neces vidjeti nisu ludi da kazu narodu kako se napljackase
@Bakir.Je.Lopov To jedino