Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba druze moj,previse smo zatucani.
@touch A Zutalj sa Poljina na CovicevoM,jer cim ga ugleda odmah se saginje i gace skida
džaba ti to pričaš pajdo narod gleda farmu može tenk da im prođe kroz kuću ne bi ga primijetili.
hahaha vidi peđe , kao član nekog grunge benda iz 95. :)
Najbolje bi bilo Kojovicu da nam OHR i guzicu brise.
Predizborna kampanja za 2016. u punom zamahu :)
krajnje je veijeme da OHR radi ono zasto je postavljen u BIH , ili smjenjujte huškače ili odj odavde , koji ćete nam k ?
treba bjezat odavde.
Ljudi moji, vidi li on u ogledalu ovu svoju frizuru kako mu stoji i to... I naušnice, wtf??
pa ima li iko pametan u ovoj nasoj drzavi, samo gledaju kako ce napraviti zbrku i zbuniti narod...........
a narod ugl glup ko q , pale se ko štapini odmah a ne znaju ni zašto .... misle da ako to ne urade da su manje Bosnjaci , Srbi ili Hrvati, šta li cccccc
Kojoviću, ne galami i ne seri, već se pakuj, jer ti ionako nečeš ostati ovdje ako se zakuha, pusti nas da ti opet odbranimo Bosnu da možeš opet serbes u nju doći za jedno deset godina da sereš po njoj i da gradiš spomenike i žrtvi i agresoru
Sto ne hapsite malo vase dje postije optuznice odjednom nista od toga.Licemjerstvo do bola
Ma nek to sipa pocisti jednom za sva vremena! Ili bosna ljubane ili razguli u pozarevac ! Mars u pm
MUP RS je puna zlocinaca.
Ne žele srbi da se europeiziraju,žele"Veliku srbiju" nikad oni od četničkog plana odustati neće.Umjesto da svi živimo u sreći i nadi bolje budućnosti mi moramo strepiti od psihički labilnog Dodika.
Arane, samo su pare u pitanju.
Imamo i mi u bejha svoj rialiti ..evo upravo duduk u skupstini sumske grokce protiv drzave ciji pasos ima..
Zanimljiv kriterij? Kada se to isto Tuzilastvo BiH pravi "ludo" i provodi npr. 30 neuspjesnih ekshumacija tragajuci za bugojanskim Hrvatima, a istovremeno stiti Mlacu i Cikotica koji su cijenjeni gradjani na funkcijama ili kada se Semsu Mehmedovica, koji se fotografirao sa mudzahedinima i odsjecenim srpskim glavama ne smije poprijeko pogledati, a sve prijave protiv njega nekako cudnovato odlaze u zastaru, onda Inzko ne treba koristiti svoje ovlasti? Bas zanimljiv kriterij?