Upozorenje potrošačima u BiH
9
Koji svjetlosni lanci donose rizik od strujnog udara
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
momci ovo stre trebali u decembru a ne sada..kasnite, kasnite
Yebo vas svjetlosni lanci, praznici su odavno prosli a do slijedecih ovog se upozorenja niko nece ni sjecati. Bolje se bavite otrovima koje se prodaju po supermarketima, ili se jos malo pozabavite onim produznim kablovima.
Vodovod ilidza azbestne cijevi, povecana kolicina hlora u vodovodu....sta cemo sa tim
meni su ove sa slike super radile dok ih mace nisu skačući okolo pokidale i onda sam hin bacio u smeće, a koštale su manje od tri marke tako da se nisam nimalo nasikiro i opet ću hin kupit ove godine, a vi analizirajte do besvjesti.....
Ako se ovaj svjetlosni lanac koristi zajedno sa produžnim kablom istog proizvođača, onda nema nikakve opasnosti, radi ko grom!
Ljudi, ovo je izvještaj za nešto što je povučeno još u decembru, sad su samo sumirani rezultati u IZVJEŠTAJ. To je cijeli proces, uzmeš uzorak za laboratoriju, pa dok laboratorija ispita prođe mjesec dana, posle moraš ostaviti subjektu period za eventualnu superanalizu, period za prepravku proizvoda ako je moguće, period za povlačenje proizvoda sa tržišta... Dobra stvar je da kad se uzimaju uzorci, kompletna zatečena količina se stavlja privremeno van prometa, tako da ovo nije prodavano više kad je otkrivena opasnost.
ovakvi rezultate je dobro vidjeti, čisto da znamo kako Kina uspjeva imati najjeftiniji proizvod na tržištu..normalno je da će biti najjeftiniji kad im ništa ne ispunjava nikakve standarde..u svih ovih proizvoda je nedovoljan promjer provodnika..i njihovom lopovluku će doći kraj jednog dana..
Anketa Jeste li za uvođenje naplate plastičnih kesa u trgovinama? pa ko nas pita!?
Stvarno, i sad sta da radim, lanac ne radi, nakon 7 dana je prestao raditi, racuna od Mercator naravno nemam, jer sam ga bacio... Ili sam trebao cekati da inspekcija javi u martu da se neispravna stvar prodavala... FUJ !
Proizvođač : Nepoznat ........heheh ja jake inspekcije neznaju ko proizvodi.. a sto je najgore uredno je uslo preko granice sto znaci da je neko dobro unovcio to ali i to je nepoznato... :) igraju se corave bake, valjda ovu drzavu dode corave bake...
Ovaj članak ja smatram napadom na našu inteligenciju!
Upozorenje o novogodišnjim lampicama u martu? Je li ovo neka zaje.ba.nci.ja? Pokažite nam gdje je skrivena kamera???
Dobro su majm-uni skontali da objave rezultate...nakon što je prošla NG i svi praznici...nakon što je narod pokupovao opasne proizvode. Kakav deb-iliz-am!
Rano su se sjetili, nakon 2 mjeseca, kada su prosli praznici, kada se ova rasvjeta najvise i koristi. Bas na vrijeme upozorenje....
Ma struja je super, nastrujiš se otvoriš bioenergiju radnju i zgrtaš pare..i sve to zbog tih svjetlosnih lanaca...ma samo se punite ljudi...