Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi nije jasno zašto neko iz sporta ubija životinje. daBogda se svi lovci između sebe poubijali.
Lovci=stoka
Lovci su pored sintora najgora vrsta ljudi. Sve bi ja to po kratkom postupku. Bolesnici. Umno poremeceni. Ni deca im nece biti nista bolja.
Da Bog da mu se ruke osusile,ko god ubija ove divne zivotinje.
Ah da, to su ti ljubitelji prirode i zivotinja.
Zar srna ima rogove
Ubiti nedužnu životinju je sramotno i nije ni humano
Lov je jedna od prvih stvari kojom se čovjek bavio. Lov je zakonski uređena aktivnost. To što su ubili srndaća van tih normi ke krivično djelo. To što vi ovdje nabilavate o lovu nema veze s mozgom. Zbog niza razloga potrebno je vršiti odstrjel viška muških jedinki, kao i odstrjel starih i bolesnih jedinki oba spola.
budimo realni. Lovci su lovci jer imaju nagon za ubijanjem zivotinja. Sigurno ne iz razloga zato sto su zabrinutu za odredjenu populaciju neke vrste.
Srno moja malena
Brate samo istom mjerom ubit covjek je zlo najvece fuj crko!!
lovci su talog ljudskog drustva, posebna nesorta. sakriju se u sumu, satima cekaju zivotinju i ubiju je sa 100 metara. onda se slikaju po fejsbuku ko oni zajebani. a 10 ih puca na jednu zivotinju.
Burek :)
Lako je vama koji zivite u stanovima da komentarisete kako su lovci najgori A neznate kako je ljudima na selu kad vam dodju ta divljac i potamani sve sto ste posijali a zivite od toga.......kad vam psi lutalice napadnu dijete...... kad vam poderu nekoliko ovaca itd...
Lovci su psihopate, bolesni ljudi. Njih bih lovio sa uzitkom, ovo ste radili zivotinjama, sad vam treba vratiti istom mjerom.
Ne mojte lovce ubrajat i stavljat u isti kos sa krivolovcima.Pravi lovac postuje lovostaj i zakon o lovstvu.Ovi sto naglabaju ja se ne sjecam da su ikad isli sijali kukuruz jecam iznosili So na solila.Krivolovce treba kaznjavat i oduzimat puske trajno cim ga uhvate.
Samo mi reci sta bi sa onim likom koji je ubio risa prije nekoliko godine? Zasticenu zivotinju jer je UGROZENA. Sta je bilo sa njim? Da li mu je oduzeta dozvola? Da li je odgovarao pred zakonom? Lovac koji se hvalio na fejsu sta je ulovio, a kad je shvatio da je ris zasticen onda kao nije znao da je to ris.
Samo da podsjetim, ris je ubijen 2014, a prema Vecernjaku, to su bila cetvorica lovaca iz fojničke sekcije Prkos. Koga zanimaju imena vrlo ih je lako naci na internetu.
...ne zna djik@n nista drugo nego ubijati i nanositi stetu.
E bas vam hvala sto ste sliku objavili idioti!
Jeste ruzna slika ali tako izgleda ubijena zivotinja.