Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija bi trebala uzeti par suzavaca i bacuti na bagru koja je blokirala put. Samo u BiH može svaka šuga kad joj se čefne blokirati puteve. Nek idu i blokiraju one koji su odgovorni za njhove probleme, a ne da ispaštaju obični ljudi. Neće bagra to uraditi i optet će za iste da glasa na izborima. Potpisujem
PODRSKA GRADJANIMA U PAPRATNICI KOD ZEPCA.
Sta je ovdje vijest, novi protesti gradjana ili stanje na putevima? Ova vijest nije objavljena u FENAi.
Policija bi trebala uzeti par suzavaca i bacuti na bagru koja je blokirala put. Samo u BiH može svaka šuga kad joj se čefne blokirati puteve. Nek idu i blokiraju one koji su odgovorni za njhove probleme, a ne da ispaštaju obični ljudi. Neće bagra to uraditi i optet će za iste da glasa na izborima.