Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka je vjerci rahmet stradalim civilima, a zlocince pratio vjecni nemir na ovom i dzehenem na onom svjetu. Upamtite za svagda vi iz RS, ovo su vasi pravi temelji entiteta RS i nikad necete postati neka drzava ili otadzbina koliko god istrajali u tome ili prikrivali istinu. Ljudski bi bilo na sve ovo izvinuti se javno i pokloniti zrtvama, ma koje vjere bili.
Цивили? Погледај им обућу.
@староxебина Барем нисмо ко' рвати; поштедимо жене и децу.
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Strašno
Ne zaboravi! Ne oprosti!
http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/49987/Dobrovoljacka--zlocin-bez-kazne
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
@Zarko Muci me cirilica?Lepsa je? Zavisi da li KRMAK razmislja ili normala covjek. Kako kome. Sad vidi ko si ti u toj recenici. Ali nisam pitao radi toga, pitam te da vidim odakle si kad tako razmisljas kao necovjek. Odgovori. I kao sad ti velikan neki, seljacina te neka opjevala. Auuu tri ovce vam kapu skidaju. Ma nema, medalju ti dajem, evo salijevam je sad. Seljacino, cim se ti dicis.
@Нермин Падеж Ја сам исто имо такву стигму о земљорадницима, није било лако, дискриминали су нас, звали нас минђушарима. Док их мало боље не упознаш, онда увидиш да су добри људи са великим срцем. Што се тиче гуслара из Мокрог, тај има три ноге; муслиманке на Грбавици су чекале стрпљиво на ред, да свака зајаши то сељачко чудо природе.Тај их је гусло и гусло, док му није било доста, па их пошаље преко Бристоловог пешачког моста. Слушали смо на радио, а пређу преко Mиљацке, како смо их злостављали, нисмо могли веровати својим ушима. Ех да сам барем пола сељачине што је гуслар, био би порно звезда. Него, касно је. Лаку ноћ и све у љубави.
@Тврдко Ма стипу хи ба. Шта им говориш о нашим жртвама, лицемери се сладе, мастурбирају на нашој муци. Ништа, само реци; ја ја, дојди ми дојди ми баљо баљави.
Djuro Barbaric 04.04.2014. u 13:37 127Ko ti to kaze smo za razliku od vas mi ne lukujemo kao recomo vi kada je juce poginuo policajac iz Doboja. I nemoj samo ti o terorizmu i fasizmu kada se sve veoma dobro zna Znase zna djuro da ste:U Prijedoru ubili 3500 Bosnjaka nenaoruzanih civila pa zatim Sanski most masakri masovne grobnice pa zna se da ste u Vlasenici ubili 2000 civila u Bratuncu oko 1000 zvornik isto toliko oko 1000 Foca 1000 bijeljona 500 Visegrad 2500 itd zna se djuro zna se da ste ubili 1600 djece u Sarajevu i 10.000 civila,znase djuro da ste u Srebrenici ubili 8333 civila.Sve se djuro zna dobroj da znas da se zna...
Dajgle 'bosnjackih civila' u vojnim kosuljama i vojnim cizmama....
I da su vojnici, zlocin je zlocin. Sram te bilo.
U svakom slucaju hvala tom covijeku koji je pokazao mjesto grobnice. Mislim da bi se trebao osnovati i neki fond odakle bi se dijelile neke nagrade za one koji daju informacije o grobnicama. Uslov za nagradu je da sami nisu ucestvovali u zlocinu. Jednom bi se trebao zavrsiti taj proces pronalazenja zrtava pa onda da se krene dalje, zajednicki,u bolju buducnost. Ovako sve se pocne smirivati, pa onda nova grobnica, pa onda svi uzbudjeni itd.
Strasno. Treba se boriti protiv nacionalista svih vrsta da se ovo vise nikad ne ponovi.
Da uopće imaš predstavu šta znači biti nacionalist, skontao bi koliko si fulio. :/ progoogla razilu šta je nacionalista a šta šovinista
Isto je to sve. Sovinisti se kriju iza nacionalista. Dodik nikad nece za sebe reci da je sovinista nego kaze da je nacionalista. Tako i ostali. Nacionalizam je izgovor za sovinizam, isto kao nacionalsocijalizam sto je izgovor za fasizam.
Ubij, zakolji da četnik ne postoji !!!
između tebe i bradatih četnika nikakva razlika, imate zajedničku bolest koja se manifestira kroz mržnju i želju za krvoprolićem.
Moc cilj je human, očistio bih svijet, konkretno balkan, od najvećeg ljudskog otpada koji na njemu obitava.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjaci vodjeni losim vodjama i jos losijom politikom (bez odredjenih ciljeva) istih dovode se u poziciju da nisu daleko od ovog istog -,,deja vu".Hohstoplere na vlasti pod hitno mjenjati sa vlasti,kazniti za svoje NERAD dogodisnjim robijama,kao i otudjivanja javnog novca.Oduzeti svu imovinu i staviti istu na prodaju,prodavati istu onima sa dokazanim porijeklom imetka.Novcem od prodaje pokrenuti proizvodnju malih i srednjih preduzeca.Ekonomisti znaju kako,bitno je rjesiti se trenutne bagre na vlasti.Samo ekonomski jaka i obrazovana mladost(bez ikakvog nacionalnog predznaka) Bosne moze odgovoriti na bilo kakve nasrtaje susjeda kao i unutarnjih sececionista.Da postoji pravna drzava ova potraga za masovnim grobnicama je morala biti okoncana jos prije 15 godina .No cini se da lesinari i otmicari (bosanski politicari) podjednako ubiru poene na tudjoj muci i nevolji.Srbija nece stati na ovome ,ceka se i dalje samo povoljan momenat,5,10 god.svejedno koliko cekaju svoj momenat.Prosli su nekaznjeno za zlodjela koja su pocinile njihove horde uz blagoslov medjunarodne zajednice pa se namece pitanje zasto sve ne bi ponovo ponovili ???.Interesantno ce biti slijediti rasplet tuzbe hrvatske protiv srbije.Zasto Bosnjaci opet sut,e umjesto takodjer da ponovno porade na tuzbi protiv Srbije zarad ubijenih,silovanih,teroriziranih i opljackane imovine ??? Porodicama zelim snagu da prebole sve vec prozivljeno.
Kad vidim ove slike pomislim da sam mogo i ja biti sa njima jer sam zivio u tom selu !
Iskopaše li ovi Bošnjaci ikada nekog vojnika? Ja sam sve više ubijeđen da je ABiH bila sastavljena od nevinih civila...
e moj "anti_protivan" lahko je bilo pobit ove osobe , nit je imalo oruzja nit je pomislio da ga mogu komsije ubiti jer se dobra zna da su ovui ucinili komsije iz miljevine , nema vojnika jer nije bilo ni armije, narod se krio po sumi i molio boga da ga cetnik ne uhvati, lahko se bilo borit vama protiv naroda koji nije imao oruzja a vi na nas poslali tenkove itd i onda se falit da ste pobjedili
debili misle, koji nisu vidjeli rat, da je vojnika stotine dnevno ginulo...
Suljagić: SDP i SBB nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen -Lične uvrede izdajnika Bosne i Hercegovine mi predstavljaju najveći mogući kompliment i ličnu satisfakciju. Oni koji su spremni zarad četiri fotelje u Vijeću ministara prodati Srebrenicu i još 49 posto naše zemlje Miloradu Dodiku nastavljaju tamo gdje je Fikret Abdić zaustavljen, kaže Suljagić. Dodaje da i SDP i SBB znaju da će na izborima 2014. biti svedeni na nivo statističke greške, slično kao i njihovi partneri iz DNZ-a. -Zato grozničavo grle fotelje koje će nakon izbora moći gledati samo na televizijskim kamerama, kaže Suljagić. Da imaju imalo hrabrosti i časti, SDP i SBB bi, ističe, odmah raspisali vanredne izbore i izašli pred birače sa novom politikom koju trenutno u BiH zastupaju samo nasljednici Fikreta Abdića. -Ovako će u historiji ostati upamćeni samo kao neuspješni izvođači radova Milorada Dodika, koji naređuje i organizuje progon građana Srebrenice i drugih povratničkih zajednica u tom entitetu dok nas njegovi hizmećari u SDP-u i SBB-u ubjeđuju da je to dobro za nas, zaključuje Suljagić. - See more at: http://www.bportal.ba/index.php?option=com_content&id=20577%3Asuljagi-sdp-i-sbb-nastavljaju-tamo-gdje-je-fikret-abdi-zaustavljen&Itemid=58#sthash.YEYuVLIB.dpuf
Sad javno pitam SDP njihove pristalice i njihovog vodju Lagumdziju dali se imalo stide, dali osjecaju griznju savjesti kad ovo vide i procitaju, a oni SDP ne zeli u Probosansku Koaliciju, podrzavaju rastakanje drzave preko Elektroprjenosa, a to sve rade da podrze one koji su pocinili ove zlocine... Javno pitam SBB njihove pristalica i njihovog vodju Radoncica,dali se imalo stide, dali osjecaju griznju savjesti kad ovo vide i procitaju,kada znamo da su 7 feb palili drzavu BiH, da njihov vodja redovno referise cetnickom dobrovoljcu Vucicu, a Vucicevi saborci su upravo ovo uradili, jeli se stidite, imate li obraza.
Gospodine Amore, na danasnji odabrani Allahov dan petak, dan dzume i dan Allahovoga oprosta, molim Uzvisenoga Gospodara da ti podari svaki hajr i da te nagradi najljepsom nagradom! Amin! Ti si zaduzio bosnjacki narod.
Tijela nadjena na pet stotina grobnica. Allahu moj, sa kakvim smo mi krvolocima zivjeli? Neka neko kaze da je suzivot moguc? Pa svaki radno sposoban srbin iz Foce morao je ucestvovati bar u kopanju i zatrpavanju ovih grobnica. Genocidan narod, proklet bio svaki Bosnjak koji se do smrti svoje na bilo koji nacin ne bude borio protiv manjeg entiteta, dok pravno i politicki ne bude Bosna i Hercegovina!
Ovo su pravi temelji RS i najbolje svjedocanstvo o procesu njenog stvaranja, a ta genocidna, fasisticka i zlocinacka tvorevina umobolnog krvolocnog naroda ce nestati kako je i nastala...