Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe čuvaj Dževade rep...
Začuđujuće malo komentara.
Ajmo igrat igru "Koje ime vam prvo pada na um?" Dževad.
Dževada u Bugojnu nitko ne poznaje. Pitajte Bugojance, svi će reći da ga ne poznaju.
Chetnici sigurno su oni , maja ko bi drugi
i mlaćine pomalo otkopavaju...
Sad je u Bosni prpa zbog nerada sudova i nerasvjetljavanja ratnih zločina. Gazda ne da pare pa treba nešto i raditi. Oni znaju da će poslije 20-tak godina nerada morati početi raditi jer će ih reforma sudstva inače pomesti. Ovo je njihova briga za vlastite gu zice a ne nikakva bitka za zakon jer ih on ne zanima. Nije džabe Meron dolazio u Bosnu, a i Bramertz će brzo, kad se usuglase oko detalja...
ma ne umišljam si ja da će odgovorni za zločine u bih odgovarati, barem većina neće, tako je bilo poslije svakog rata bit će i poslije ovog, ali dobro je da se zna, da neki ne glume, ne pričaju o pravednosti, multietničnosti i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni koji se nadaju da će zločini po Bugojnu pasti u zaborav ma tko ih počinio, džabe se nadaju.
dok Armija RBiH nije oslobodila Bugojno naselje Cipuljic je bilo pod 100 % kontrolom HVO-a!!!u tom naselju su iskljucivo zivjeli Srbi,nekoliko hiljada,Hrvati su stotine kuca 1992 i 1993 palili svaki dan,ponavljam palili do temelja i ubijali malobrojne Srbe i ovi skeletni ostaci su sigurno civili Srbi koje su ubili pripadnici HVO-a,nek se zna.taj dio prigradskog naselja u sirokom luku su kontrolisali pripadnici i HVO,neka se ovo ne prebacuje na Bosnjacku stranu.Zapvjedni kadar HVO-a imaju slike se slikao sa slikom Hitleera,nacistickom zastavom i visoko uzdignutom desnom rukom,ponavljam kompletan vojni i politicki vrh HVO i HDZ imaju slike tj.dokaz.toliko od mene.
Kakve gluposti ti pricas. Hrvati nisu mrava zgazili u proslom ratu to je samo srpska propaganda!
drugim riječima: Hrvati krivi bez sudije i kadije, a? a i slikali su se kod zastave, jel da?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
I jos jedan dokaz !