Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tata bi sine
Vozi Misko i zatvorenih ociju.
hvala Bogu više!!!!!!!
Ma doći će Dodik 2 ... Nema tu dileme !
Ako ništa, bar je \"nova faca\" na sceni.
Hoce, pobjedice..........................kada muhamedanci, tzv. peroguzi sa 24% budu mogli glasati u Republici Srpskoj! Znaci NIKADA!!!
mmmmiskoooo vozi u riKveRAC vozi, vozi, vozi me mmmm
voziiiiiiiiiiii, Miškoooo pa makar i u rikverc
KAKVI I.Z.D.R.K.A.N.I SELJOBERI...VECI I OD DODIKA...CUJ \"VOZI MISKO\" HHHHAHHHHA DNO DNA....
Vozi Senade! :-D
Da mi imamo ovakvog politicara kao Dodik ja bih mu popusio. Pazite, napisao sam ispravno da \"bih\" mu popusio, a ne da \"bi\" mu popusio, a to je velika razlika. Ne bi ( a ne \"ne bih\") bilo ispravo da sam napisao \"da bi mu popusio\", ali uzalud je to objasnjavati nepismenjakovicima i homofobima. Uglavnom, kao i krofna, i ja bih mu popusio, a vi nepismenjakovici mozete popusiti meni.
A meni je Do_Dick baš seksi!
osim ako ne posaljete fazliju da ga gadja :-) pokazali ste se inace kao \"jaki sportisti\" hahaha
pocela sezona na divlju krmad,pazi se dodiku uskoro ces biti odstreljen!!!!
nek r okne sacmom ono divlje krme dodika!!!!glavato,razroko divljje krme!!!!!
@ajoj Trubis gluposti... U svakom slucaju u tom primjeru poslije RS ne moze doci \"a\".. Uprotivnom,kako to da ovaj kvazi novinar onda ne pise \"a\" poslije BiH ? : \"u Centralnoj izbornoj komisiji BiH\" Po tebi bi morao da upise \"a\" poslije \"komisiji BiH\" ,ali posto je izgubljen slucaj,ocigledno je da slabo barata sa pravopisom ..
kako ovako smijesna imaju a drze pola bosne hihihihihi