Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
like Ko nije sve procitao
Ne samo like, od mene ces dobiti i komentar
like ko je samo naslov procitao
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
GDJE JE SDA TU SE SPOMINJE I KORUPCIJA I KRIMINAL
SDA probosanska stranka? Pa ti su više štete nanijeli nego Karadžić...
Dovoljno je face im pogledat. Budućnost naše politike.
Da nije sda niti bi domovina imala zastupnika u skupstini rs niti bi bosnjak bio nacelnik srebrenice.., samo nastavak gluposto df-a(sdp)...hajde suljagicu malo ohladi..,ti si napravio domovinu...
SDA zajedno sa HDZ je u ovoj Federaciji prisvojila sve što vrijedi, sve što se može prisvojiti do poslednje marke. Ko to ne vidi.....ili je njihov ili mu nema pomoći.
Nisi u pravu...tek se bore da prisvoje od sdp-a...zbog toga i jeste sve ovo sa vladom...
...kaze suljagic...
Sto lazu ovi iz 1Marta pa SDA 25 godina radi samo za sevap oni pare ne mogu smislit ocima cim vise kazu Subhan Alah .Pa oni cak nisu ni oruzje svom narodu prodavali za pare.Pogledaj ove prije ratne konobare .konduktere .trgovce sto su sad u stranci to niko nema nista ni stana ni auta zive svi sa roditeljima.Zukic sa bracom djeli jednu sobu Sarajlic sa roditeljima pod plocom zivi ako bogda skupice dogodine da dignu jos jedan sprat.Ahmetovic hud kod badze podstanar. A oni malo stariji Cengici. Brankovici itd jedva kraj krajem.
Kad ono u ratu se lozilo svagdje nije bilo struje pa ono koferi para hodali ovi roditelji od SDA ovaca nemaju potpale kazu sinovi uzmi mati potpali slobodno sace iz Beca druga tura kesa samo lozi nek ti nije zima.Eto samo da vam kazem da ovi lazu iz 1 Marta nikad oni pare nisu volili cak su ih i palili.
sta ste mislili, ovaj ramic kao frank riberi
Kaze Domovina je osnovana da bi povratnici napokon imali prestavnike u vlasti RS-a. E da je to tacno prvo ste trebali sve ove iz SDA smaketi sa liste pa oni godinama sjede u vlasti RS-a i kao fol prestavljaju povratnike.
Gladne oči...na nos ce vam svaki fening izaci aBd...
Ko vas hebe sad to ste morali znati ovako me k zaboli što vam uzeše pare.
SDA hoce ukrast,ma nije moguce.ovo je neka dezinformacija.
cuuuuuuj
lopovi
svi u napad, jedan je Hase
SDA je teroristička organizacija