Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuziti sve politicare u Medjunarodnom Sudu u Strazburu koji rade na nestanku drzave i Bosnjaka ! OVE BLOKADE I TERORISANJE Bosnjaka se vise ne moze ni trpiti ni TOLERISATI mjesecima ! NE CEKATI VEC IH SVE CJELOKUPNO TUZITI ! Dokle ce se vise saka politicara NA VLASTI igrati se SVAKODNEVNO sudbinom drzave i gradjana, S*TOKA jedna kriminalna i izdajnicka ! PODRSKA koaliciji 8-i Mart i svim protjeranim Bosnjacima, gdje bili, TUZITE genocidnu tvorevinu u Medjunarodnom Sudu u Strazburu i ZAHTJEVAJTE PRAVDU I OSTETU !
Kako se zove onaj, jel Radoncic? Zasto neradis svoj posao, samo se slikajes u avazu da bi na jeftin nacin povecao broj glasova. Nista dosad nisi uradio, izgleda da su ovi tipovi iz drugih (lopovski) stranaka bili upravu! Stidi se!!!
ima da radi pendrek opet ...ili pendrek ili opet debela srpsla kobasica ...opet po lojavom celu
dragi moji bosanci i hercegovci ovo se ne moze pravno srediti jer ne postoji volja ni nase ni medjunarodne strane. a ne moze se vise ni trpiti. bosnjaci su pobijeni, silovani a onda posleratno i ponizeni da dalje ne moze ici. izgleda da je doslo vrijeme !!!!
Priznati Kosovo pod hitno. Sta se ceka vise. Ta bagra samo u silu udara i tako im i treba odgovoriti. Dodik ih je unistio i spreman je na bijeg u Srbiju te zariste prebacuje iz B. Luke, svugdje. VIVA REPUBLIKA KOSOVO !
RS je i Bosnjacki i Hrvatski entitet ako i Srpski (i to pise u ustavu BiH i RS)...ZAto se treba boriti za svoja zakonom utvrdjena prava
Emire opet radis posao za koji nisi placen......nacelnik SVIH gradjana ..smijesno
Diskriminacija Bosnjaka u sr nece se dugo moci tolerisati..........
Vala mi je dosta i ovog uhljupa Suljagica...Petljanac i lazov...iza svega stoje samo pare i nista drugo....Fuj i on i njegova "organizacija"
Oj Radovane ljubim te u bradu,umjesto vilajeta Potocara sada zivim u gradu.Zivjela BiH cijela iz tri dijela
To je samo strah velikosrpskih faktora. Hvataju se za slamčicu. Ja sam glasao u Srebrenici i opet ću, ako Bog da.
Bošnjaka 55 %.