Misteriozne evidencije
0
Ko je sve imao diplomatski pasoš BiH?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam i ja!
Pasoše BiH masovno su dobijali islamski teroristi-.
... sto ste digli toliku frku, ja svoj bh pasos vracam.
J eb e m vam M A T E R vama na sa-x...
U dokumentu Ministarstva odbrane BiH navodi se da je Direkcija za promet i kontrolu proizvodnje naoružanja i vojne opreme RS do 9. februara 2008. godine, bez znanja Državnog ministarstva, prodala 758.340 kilograma dijelova rastavljenog oružja. - Sekundarna sirovina koja je dobijena u ovom procesu u jednom navratu je prodana od Republičke direkcije za promet i kontrolu proizvodnje (NVO) RS, o čemu je MOBiH obaviješten tek naknadno - navodi se u dokumentu. Državni ministar odbrane Selmo Cikotić jučer nam je rekao da entiteti ne smiju prodavati oružje bez odobrenja države, jer je to pitanje uređeno Sporazumom o nepokretnoj i pokretnoj vojnoj imovini.
koliko su do sada ana trisic babic, mijo kresic itd izdali pasosa bih-e ko i spric i mozda jucerasnjim siledzijama i koljacima bosnjaka, hrvata i jevreja?ko misli ovim izjavama solit pame i pravit gobelsove propagande protiv bosnjaka? djubrad mizerna i genocidna, bosnjaci ustanite i postavi zauvijek pitanje ZASTO JE DOZVOLJENO DA GENOCIDASI I JUCERASNJE UBICE BOSNJAKA, HRVATA I JEVREJA DANAS ZAUZIMAJU HEGEMONIJSKI SVE NAJVAZNIJE FUNKCIJE U POLICIJI, PRAVDI, TUZILASTVU, OHR-U, SIPI, POLICIJI GENOCIDNE TVOREVINE KO I BiH-E, MINISTAR VANSKIH POSLOVA NIJE VISE SVEN ALKALAJ VEC ANA TRISIC BABIC, MINISTAR SIGURNOSTI NIJE AHMETOVIC VEC MIJO KRESIC KOJI HAPSI PRAVOG MINISTRA UNUTRASNJIH POSLOVA I PRAVI LAZNE OPTUZBE, LISTE I AFERE BOSNJACIMA!!! TREBA BOSNJACI DA TRAZE OTVORENO DA SE O OVOM PITANJU RUSENJA BIH-E SPIRICU ZABRANI BILO VISE KAKVA FUNKCIJA U DRZAVI BIH-I STO SE TIC NA NIVOU DRZAVE!!! ON JE SVUD GDJE JE MOG\'O POSTAVIO SVOJE PIJUNE I RUSITELJE-NEPRIJETALJE BIH-E!!!
Uroš Pena podnio je zahtjev Vladi RS-a za razrješenje s te dužnosti s obzirom na to da ga je Vijeća ministara BiH imenovalo za \"zamjenika direktora Direkcije za koordinaciju policijskih tijela\". ! KOJE VIJECE MINISTARA JE IMENOVALO OVOG, KO JE DAO SUGLASNOST?! HOCEMO IMENA!!!!ZNACI DA JE OVAJ POSTAVLJEN DA DOKRAJCI DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU I BOSNJAKE! ZLATKO, ZELJKO, HRISE IZJASNITE SE ZASTO GENOCIDASI I KO IM DOZVOLJAVA DA IMAJU SVE NAJVAZNIJE I STRATEGIJSKE FUNKCIJE U BOSNI I HERCEGOVINI!! SPIRIC I TIHIC CE USKORO SRUSIT I UNISTIT DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU ZA SVA VREMENA!!!
Smiješni ste obojica ... nadjite se na nekoj livadi pa to riješite.. Sve je meni to jasno za Ganica, hajd eto neka mu bude, ali mi nije jasno pa odkud njegovoj djeci onda diplomatski pasoši ....???? Naravno da će svaki političar da grabi sebi sve što može ali vala ga pretjeraše za ove pasoše , podijelili su diplomatske pasoše i djeci i bivšim ženama i pratetkama i komšijama !
IMA LI DZEKO PASOS ?
Chuck Norisu ne trab pasoš za prelazak granice, Pasoš treba Chuck Norisa da bi prešao granicu.... Chuck FTW
prica se da Chuck Norris ima nas pasos
Mamu ti narezim lojavu ukrmljenu natovljenu sto takvog skota okoti
Ha ha ha pjenite turci, samo pjenite, svako Srbin, bez obzira gdje je rodjen, ako zatrazi drzavljanstvo Republike Srpske DOBICE GA....a vi turska pascadi, mozete samo da rezite!
pa koliko je siledzija srba i koljaca dobilo pasos bosne hercegivine? o tome niko da zucne, koliko su spiric i osali dali do sada pasos bih-e onima kojima nisu trebali? nego bosnjaci ozabavite se pod hitno sto vam se genocidasi stavljaju po policiji BiH-e i imaju kljucna mjesa, bijedni ste svarno koliko se slijepi i ne vidte sta vam pripremaju genocidasi i genocidna tvorevina! oni drze tuzilastvo bosne i hercegovine ko i policoju, sve organizacije, sipu, ohr itd...onda te mogu optuzivat ko hitler sto je optuzivao jevreje!
Ma Marticu, samo opušteno i veselo... Oooooosmi dan... onaj tako poseban... onaj nikad dosadan... Ooooooosmi dan...