Komentar
0
Ko će platiti ceh?
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada ko će platiti ceh tvoje pljačke građamna ZDK i Visokog zajedno sa kretenom Semirom Osmanagićem? Kako vas nije stid krasti od rudara i željezara.
Tacno tako integrity, KOJA BIH? KOJOJ BIH SE ZAPDANI MOĆNICI OBRAČAJU-BOŠNJAČKOJ, SRPSKOJ, HRVATSKOJ, KOMUNISTIČKOJ ILI LIBERALNO-DEMOKRATSKOJ? Dobro si to reako/la. Stvarno iritira stavljati sve te struje u siti koš i reći: DOGOVORITE SE! pa što se ti moćnici nisu \"dogovarali\" sa vijetnamom, irakom, iranom, afganistanom, južnom korejom, kinom ...? što se englezi nisu dogovarali s indijom, afrikom, domorodačkom australijom i amerikom, nego je od stotine hiljada domorodaca ostalo na prste izbrojat, a da ne govorim o engleskom \"dogovoru\" sa Ircima, Škotima i Velšanima? Što se Španci ne dogovaraju sa Baskima? Švicarska nije nastala tako što je neko tjero Francuze, Nijemce i Italijane da se dogovre da stvore zajedničku državu i da žive skupa, već je do njihova volja. Ko se ne bi volio dogovorit, ali KOJA JE CIJENA DOGOVORA I KAKAV JE DOGOVOR?
Stvarno je ova politicko-kozmeticka retorika zapadnjaka iritirajuca kada kazu: \"BiH mora to i to\", \"BiH nije ispunila te i te uslove\" i sl. kao da se ovdje radi o nekoj normalnoj , politicki funkcionalnoj zemlji u kojoj je jedini problem sto se \"NJENI\" politicari ne mogu dogovoriti a ne o državi sukoba najmanje 5 oprečnih struja-bošnjačke, srpske, hrvatkse, komunističke i Bosansko-Hercegovačke (tj.liberalno-demokratske). Iskreno se nadam da je ta kozmetička retorika indirektna kritika onima koji stvarno koče a NE SVIMA.
@uporednik. a sta fali akademikovom komentaru? on je barem nesto reko, a ti kritiziras tudje komentare, a nemas svoj prijedlog. ak ne znas sta ces reci, bolje ti je - suti. ha ja! ;)
AKADEMIK i Riki su obične budaletine, čim ovaj Riki hvali Akademikov komentar. Akademik popij onu jednu šarenu .
@AKADEMIK, fenomenalni komentari! @Cile, dk, mile i ostala fašistička bagro, skončaćete na smetljištu povjesti. Ako nemate šta pametno reći (kao AKADEMIK), bolje vam je začepite labrnje, jer psovanjem samo dokazujete koliko ste bijedni. PS. Poselamio i pozdravio vas čika Biden! ;) :D :)
Sve pohvale portalu što ste angažovali Vlastu i Bureta, zamolite Vlastu da vam da par sugestija u vezi samog portala, naslovnice i klasifikacije vijesti, neka vam sugeriše i kvalitetne i kredibilne izvore, s tim imate najviše problema, sretno vlasta u sridu, kao i obično
Ono, ne mogu svojim ocima vjerovati sta procitah, ljudi odobravaju likvidacije!!! postalo im sasvim normalna stvar!!! Rekoh, da nisam nekim vremeplovom otisla u prvobitnu zajednicu, sta je ovo? Fino, sve bolje od boljeg.
\"...ako se sam ne povuce, uhapsice ga, likvidirati, barem kod nas toga ima...\". I nesvjesno, rece covjek istinu. I ko tu da zivi...dzungla sa divljim zivotinjama ispada pojam demokratije, bar kod zivotinja se neki red zna...koji umobolnici!!!
Akademik jesil\' jos na odjeljenju i jesil pojo\' sav keks sto ti donesosmo?
Vlasta, u politici nikada nema posljednje sanse. Poslije svake poslijednje prilike dolazi nova. Evropa i SAD mogu ohladiti za neko vrijeme i prepustiti nas krckanju u sopstvenoj nemoci i gluposti, ali ce se opet vratiti. Sigurno je da Biden nosi snaznu poruku. Za Dodika posebno, a vidjecemo na sta ce se to konkretno svesti. I pored svega ostace, vise je nego vjerovatno, zaklinjanja u Dejton do daljnjeg. Samo je pitanje ko ce nasjesti na rudu:Bosnjacka strana pa pristati na ustavno legaliziranje RS ili srpska strana pa pristati na istinski ustavni dijalog bez uslovljavanja tipa: cjelovita RS ili raspad. Treca strana je u toj klackalici je onaj jezicak na vagi, pa vidjecemo na koju ce stranu vagnuti.
Akademik ti si najveca budaletina koja je sljegla na ovaj SaX. Takve zivotinje obicno su u ZOO-u. Ne zna se ko ga je pustio iz kaveza.
@CRTA OBADVIJE \"VODEĆE BOŠNJAČKE STRANKE\" (NE ZNAM NA KOJE SI MISLIO, NIT ME ZANIMA), NABIJEM IH NA RINAKA I ISPALIM KO TROMBLON!!! ;-) TAKOĐER, ISTO SLIEDUJE I NAJVEĆE TAKOZVANE \"SRPSKE\" I \"HRVATSKE\" STRANKE. MENE SAMO ZANIM BOSNA I HERCEGOVINA KOJA ĆE UZ BOŽIJU POMOĆ POSTATI PRAVA DRŽAVA KOJA ŠTITI SVOJE GRAĐANE, I SIGURNOSNO I EKONOMSKI. SA FAŠISTIČKO-GENOCIDNIM ENTITETIMA (POSEBNO SA REPUBLJIKOM SMRDSKOM), ALI NI PEDERACIJA NE KASKA PLAHO, BOSNA I HERCEGOVINA NE MOŽE NAPREDOVATI, TE STOGA JE MOJ UZVIŠENI CILJ - UNIŠTITI REPUBLJIKU SMRDSKU PO SVAKU CIJENU!!! SMRT FAŠIZMU - REPUBLJICI SMRDSKOJ!!!
Bosanski entitet pod srpskom kontrolom, Republika srpska, protivi se širenju centralnih institucija države. Američki diplomat kaže, međutim, kako je došlo vrijeme da bosanski Srbi \"okrenu novu stranicu\" u odnosima s novom administracijom u Washingtonu. Za vrijeme administracije Georgea W. Busha SAD je prepustio balkansku politiku Bruxellesu, koji je imao blaži pristup integracijskim procesima u BiH nudeći članstvo u Evropskoj uniji ako njene podijeljene etničke grupe prevladaju međusobne razlike. Biden će uručiti oštru poruku Miloradu Dodiku, premijeru Republike srpske, koji tvrdi da autonomija srpskog entiteta ne može biti predmetom pregovora, piše danas Financial Times. http://www.svevijesti.ba/content/view/30700/215/
Svaka čast Vlasta!