Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma boli njih ona stvar za Srebrenicom. Bitna je njihova karijera i dobri honorari u upravnim odborima.
Zašto me ne bi boljela ona stvar? Ako je onih 8000 levata bolio k***c kad im je Vlah ulazio u grad, zašto bi se ja drugačije trebao ponašati?
Bakiru je bitno da je dobio Izbore od Baščaršije do Ciglana a što je izgubio Srebrenicu i još 12 Načelnika to nije ni bitno
Sve je to Bakir dogovorio u kanfacuri u Lukavici kada je dosao na noge seljackoj sirovini Dodiku,dao mu dopust i za referndum samo da dobiju pare od MMF-a jer im je trebalo za izbore.
OVDJE SE SAMO CILJ LICNI INTERES UZETI 3000 km plate nista vise imali ste vlast u srebrenici evo 20 godina pa sta si napravio Camile?? nista gladis muda i ti i SDA stranka,,srebrenica je izg 1995 i poslje kad je propojena RS.u sad je svejedno koja mafija ala vi vlada!
Kakav je ovo qurčev portal - bošnjački! Pa napišite bošnjački KLIX i nemojte više ublehe udarati raji.
Da li ste svesni koliko degenerično je ovo o čemu je ovaj članak? Ko je kriv što je Srbin pobedii u većinsko srpskoj opštinu gde u skupštini većinu imaju Srbi?
Oni koji su i do sad preuzimali odgovornost za propast Bosnjaka u politickom, kulturnom i ekonomskom smislu. Potpuni debakl bosnjacke politike, a moze jos gore i bice jer smo stoka nepismena. Nisu ni ostali narodi okruzenja puno boji.
Otvoreno kaze nije dobro odradjena preregistracija birača majko mila i oni da pričaju o nekoj regularnosti i sl. A da ne govorimo da su im puna usta suzivota i zajednicke BIH a ovamo nacionalna trageija jer je pobogu srbin izabran.
Cuj komentara da Bakir Izetbegovic prozove odgovorne!!! Pa bas Bakir Izetbegovic je najodgovornija osoba. Vodio je politiku preseljenja bosnjaka iz Srebrenice u Sarajevo tj nastavio politiku svoga babe koji je cak i radikalnija rjesenja koristio.
Niko kao i uvijek. Izgleda da imaju precih stvari, sta je njima Srebrenica, sjete se jednom, eventualno dva puta godisnje ...
ej raja popeli ste mi se na 🍌🍌🍌 sa tim izborima u srebrenici, ljdi nas pokrase u predsjednistvu a vi se jos guzite za neke izbore koga vise boli 🍌🍌
Krive su "multietničke" stranke iz Federacije (npr. Stranka Peđe Kojovića i bivšeg Muhameda, Emirova i Reufova stranka, Željkova stranka, SDP) što nisu u Srebrenici okupili građansko glasačko tijelo svih naših naroda i narodnosti oko nekog svog građanskog bezetničkog kandidata, kao što to "uspješno" rade u Federaciji
Promjene su bile nuzne za Srebrenicu nacelnik je sjedio kao marioneta. Nema to veze vise ko ce sjediti da je bio i kakav hrvat ja bi ga birao. On je dobio glasove Bosnjaka a sad mozemo komentarisati ili nevjerovati. Nece sad niko priznati a to vam je najblizi ili prvi komsija koji je takog misljenja. Pustimo momka neka pokusa ima 4 godine.
BAKIR IZETBEGOVIĆ!!!!!!!
Poseremo se na poturice
Naravno početi od vrha - Izetbegovića, pa prije svega sve koji su se uhljebili u Sarajevu i Tuzli, iz podrinja su i nisu htjeli sa svojim narodom. Ne abolirati ni takozvane razne NVO!
trebao bi SDP, DF i nasa stranka...a da ... to njih tamo i ne zanima