Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbe u FBih treba pobit i poklat..............a ostatak protjerat u majčicu srbiju...............
Kud tebe promašiše u ratu, a toliki nevini izginuše!
Klub Alijinih Srba..... A nebih rekao kada bih gledao kako ih rokaju Islamisti. Alijini smradovi kao Miro ba Lazovic i Beganovic ( nekada Bogic Bogicevic )
EH KAD BI SE KLUB SRBA PONASAO TAMO GDJE JE U VECINI, KAO TAMO GDJE JE U MANJINI, U TOJ DRZAVI ZIVOT BI BIO ZA 50% BOLJI. INACE HVALE VRIJEDNA ODLUKA KLUBA SRBA. NADAM SE DA CE IH I OSTALI SLIJEDITI.
pa sta oni vise nemaju, plate, tople obroke, novcane nadoknade... pa nije ni cudno sto ih nemozes istjerati sa fotolje
u ovim teškim vremenima očekujemo da je konačno došlo vrijeme da se usaglase stavovi, tako da se Klub Bošnjaka slaže sa odlukom da godišnja sredstva Kluba Srba izdvoje za pomoć nastradalima...
Za razliku od njih Vlada Federacije BiH uzela 20 miliona za svoje lične potrebe i čak šta više ne želi da ih vrati građanima i civilnoj zaštiti općenito http://www.neznase.ba/vijesti/bih/26210-vlada-priznala-nezakonito-uzimali-novac-civilnoj-zatiti
Ma kod nas ti uzimaju kapom i šakom i niko ne odgovara. Kad baš prigusti da otkaz i dobije novu direktorsku poziciju u državnoj firmi. Sve se utiša dok ne dođe do zastare i to je to. Plaćam poreze i milion naknada za sve živo, a oni to uzimaju bez pardona.
hahahahha CRKAVICA!!! Cisto sumljam da je rec o vecoj kolicini novca da bi se odrekli...Ali neka bude.Pomoci se u zube ne gleda!!!
...sumNJam... sumnja, nije sumLJa... a, brate, ako je tebi crkavica, de ti izdvoji duplo toliko, cisto da im pokazes kako treba davati ;)
da imaju imalo obraza odrekli bi se plata bar do izbora, gamad lopovska
ps: trebaju se ugledat na ove