Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čordaš, Kasipović i biskup Komarica su tri nagore prodane duše, nije čudo što se katolici ne vraćaju u RS. I ovaj novi podpredsjednik, već sam mu ime zaboravio, valjda Jerković, igraće istu igru, kupio Mile sve.
HDZ opet vadi mileta u RS
"iggy. is. back. 23.07.2015. u 13:35 +5 Kakve veze ima Sud i Tuzilastvo sa Dejtonskim sporazumom. Nije vam smetao referendum 92 kada ste srbe ignorisali. Hrvati su mudri, jer znaju da ce dobiti podrsku srba kada dodje njihovo pitanje". ================= Pa pizda ti materrina bolesna serbaljska da ti pizda materina!! REFERENDUM SE PROVODIO PO SVIM PRAVNIM NORMAMA, kako domacim tako i medjunarodnim i provodio se na nivou BiH!!! Mada ni to nije bilo potrebno jer se odluka o nezavisnosti mogla donijeti i odlukom Parlamenta! Osim toga, tada te jebene Jugosalvije vec nije bilo - Serbija se prva pravno odcijepila 1990., a nakon toga Slovenija i Hrvatska !! Uz sve ovo, sta neko ima pitati jebeno Serblje sta ce se u Bosni desavati!!?? Serblje mu Bosni ima pravno tek 6% zemljisnog vlasnistva vlasnistva (ovako je bilo stoljecima i sve do 1919.) ! One otimacine bosnjacke zemlje 1919. i poslije 1945. su bile samo otimacine i to se sada mora uzeti nazad!!!!
Cirilica se drzi cirilice :)
Ruka ruku mije.
HDZ i SDA i Drzava ... nemoguca kombinacija
ama kojih Hrvata, nazalost u RSu je ostalo par hiljada.... ti ljudi ne brinu o interesima gradjana, nego su klasicni uhljebi koji mijenjaju prebivaliste, stranku, pa ako treba i nacionalnu pripadnost
Pitam se,zasto "visoki-niski" prestavnik nije stavio veto na ovu odluku skupstine RS,a znamo da to moze?! Jel ovo opet nekakva igra Zapada prema Bosni? Sjetimo se prosle godine kad je ta ista skupstina RS u zakon uvrstila pravo na referendum,a ustavni sud to aminovao,a OHR sutio? Ruku na srce,bilo je opet malo pobune od strane OHR-a i Zapda,i na tome se zavrsilo...ujeo vuk magare...zato u ustavu RS sad postoji "izrazavanje volje naroda kroz referendum"...nije toliko ni bitan referendum o sudu BiH,koliko je bitno isprobavanje tog referenduma i ispipavanje pulsa MEDJUNARODNE ZAJEDNICE...ne ide ovo ka doobrom
exer85 - no papak. Potkuj se malo pravno i neraduj se unaprijed! u RS-u nema referenduma ni za mjesnu zajednicu. Zaboravite miletov omiljeni političko - kriminalni izraz REFERENDUM!
Zar ima Hrvata u RS-u?!?!
Dobro pitanje
Uvijek su hrvati zabijali noz u ledja kad ih najvise trebas. Isto kao i u ratu. Mrzim ih vise nego cetnike.
HDZ u ronhilovoj guzici? WOW, kakvo iznenađenje...