Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno si u pravu ja kao srpkinja u sarajevu nemam ništa ni sa bajramom, ni sa ovcama (kurbanima) po gradu . fuj
Bez obzira tko...
Sva tri naroda su KONSTITUTIVNA na svakom pedlju Bosne i Hercegovine i prema tome se treba i ponašati.Ovi iz genocidne tvorevine nameću Bošnjacima Muslimanima svoje vjerske praznike što je van pameti,kako može jedan Bošnjak stanovnik recimo Zvornika proslavljati krštenu slavu tog grada.Bošnjaci nemaju nikakve veze sa tim \"praznikom\".Nametanje simbola po opštinama sa četiri\"s\"takođe treba preispitati jer u tim opštinama su konstitutivna i druga dva naroda. Da nebude zabune,moje puno poštovanje privatnim slavama i praznicima Srpskog naroda na koje povremeno odem pošto imam i prijatelja drugih nacija. Dakle ovakve inicijative zaslužuju podršku i nadam se da će\"uspjeti\".
ako srbi u bih imaju parvo na samoopredjeljnje do otcjepljana tako i bosnjaci i hrvati imaju paravo na samoopredjeljnje do otcjepljana u RS-u
poceo raspad RS-a. neuvazavaju se 2 od 3 konstitutivan naroda u RS-u ni njihovi simboli