Komentari (287)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prognoze poslije popisa ako si BOŠNJAK: Bošnjaci 50-55%; Srbi 35-40%; Hrvati 15% Prognoze poslije popisa ako si Bosanac: Bošnjaci 35-40% ili manje; Srbi 35-40%; Hrvati 15% Bosanci 15% ili vise. Ispade da ce biti bosanaca kao npr. broj hrvata a nece biti konstitutivni!!! Ponovo podsjecam: OVO NIJE BIO GRADJANSKI RAT PA DA KAZEM DA SAM BOSANAC, VEC BILA JE GENOCIDNA AGRESIJA NA MENE I MOJ NAROD, u borbi za goli opstanak.
GLUPANE JADNI DA SI UCIO HISTORIJU ZNAO BI DA POJAM BOSNJAK POSTOJI HILJADU GODINA KONJINO KOMUNJARSKA
GAU8 glup si agresiju na BiH su poveli i bosanci i hercegovci drugog entiteta kretenu jedan prati malo historiju i nauci sta je bosanac srbijanac dalmatinac hercegovac posavinac itd..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
samo je probLJem sto ljudi ne znaju ko su, sta su i gdje su
NI SLUCAJNO SE IZJASNJAVAT O ENTITETSKOJ PRIPADNOSTI TO JE SAMO KORAK NAPRIJED DA SE RS ODVOJI
Ja cu se izjasniti kao ANALNI OTVOR
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
E moj Boze.... Koliko samo ispranih mozgova ovdje ima!? :(
svako neka se izjasni kako se osjeća, to je najpoštenije jedino bih postavio, hipotetičko, pitanje upućenijim: kada budu zvanični podatci popisa, kako će se znati da li je bilo etničkog čišćenja ako jedne nacije nije tada bilo, ili će i to biti preko štele kao i sve u BiH da nebi se opterećavali sa minusima, ne dotiču me, nego samo konkretan odgovor
Volim Bosnu, ponosni sam Bošnjak i ne stidim se što su moji preci prešli na Islam već se izrazito ponosim njihovom odlukom jer bih na njihovom mjestu i ja isto napravio kad bih vidio kakve je grozote crkva radila svima koji nisu plaćali crkvenu taksu od 33%.
@indijanac_ pa šta bi??? Toliko o iskrenosti...
popis,popis.popis.to je jedina danasnja tema,glupost........................................................................
Pitanje, onako... generalno svima: koji autoritet, danas ziv i dostupan treba da kaze da je posebice za muslimane u Bosni egzistencijalno bitno da se izjasne kao bošnjaci bez obzira kako se osjećaju ili za sta su se borili, pa da ga svi poslusaju?
Izjasnio se :D BOŠNJAAAAAK !
ja se zajebavo sa zenom da sam rom i ona mi stavila tako, moram sutra otici da ispravim, kako kazu, ko nema u glavi ima u nogama..
KAKO JE PO OKUPACIJI NAŠE ILIRIJE RIM KREIRAO "SRBE" "HRVATE" "BOSNU" i "BOŠNJAKE": Srbi (lat. servi, serbi - rob, slugan) Hrvati (lat. cretino, iskv. croatino - budalina, kreten) Bosna (lat. bos+nae - volčine, govedine). Tri od tri ne može biti koincidencija, zar ne? Dodate li tome i četvrtog dokazanog neprijatelja, vidjećete šta i oni misle o "svojim" Bošnjacima: tur. bosh+nyak - beskućnik, fukara; izv. tur. bos+nya - ničija zemlja (pravni status kolonije, lat. terra nullius). ** NAPOMENA: Ustaški portal "KLIX" (nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Kraljevske Porodice. ISTINA JE SAMO JEDNA ! LONG LIVE THE KING ! www.kraljevskaporodica.ba
Ovo ima samo u Bosni . Normalno je da se hrvat izjasni ko hrvat, srbin ko srbin a nas furate da budemo bosanci. Koji qrac rodjaci ? Jel neko majmun ovdje ?
IZJASNIMO SE KAO POKEMONI !
Mislio sam se izjasniti kao Bosanac, posto smo mi vec svi ''ostali''. Furate se na nacije i vjere dok vas politicari redovno handre, a vi ko ovce ''sta li nas ovo handri, mora da su poturice''. Svi ste vi, a i ja, ostali, kako to ne kontate. K'o fol, nesto se nas pita. Pita ali u k. I onda dodje neki idiot/idiotkinja i kaze prvo da je Srbin, a onda da smo mi poturice. Pa mamu vam ***, sad cu se u inat izjasnit kao Bosnjak, da nas je sto vise, kad ste vec svi hocete oficijelno da znate ko je ko, Joooj da se hoce zaratiti da vam se na*** mile majke. Papcine jedne papanske.
idi u siriju i ratuj
Nemam ja razlog da idem tamo da se borim, to nije moja zemlja, moja zemlja je BOSNA I HERCEGOVINA, a nije vala ni Srbija ni Hrvatska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOMPROMIS IZMEĐU BOSNJAKA I BOSANACA IZJASNITE SE KAO HRVATI DA SRBI NE BUDU VECINA NAKON POPISA
Podučavam kako se izjasnit kao "bošnjak" :D ;) :*
Nemaju stranke ništa od toga ako se vi izjasnite kao Bošnjaci, ne glasate za SDA niti ih podržavate. Ko je iole obrazovan i išao je u srednju školu/fakultet popunjavao je obrazac na kojem je se izjasnio kao Bošnjak. 2014-e imate priliku da glasate za neku stranku i tu odlučujete o vođama...
Hoće štukani čupavi da svi budemo svi bosanci i hercegovci :) pa rado bi bosnjaci bili bosanci, ali reci stukane stukavi srbima da se izjasne kao bosanci. A bosnjaci nece upasti u zamku kvazi umjetnika, glumaca i ateista koji nam prosipaju svoje sektaske propagande. Ako ne kazem da smo bosnjaci, gubimo bosnu... gubimo sve ono sto smo stvorili u ratu jer se bosanac pika pod ostalima.
Stvarno misliš da opstanak Bosne ovisi o popisu i pitanju koje nije trebalo biti tamo uopšte? Bosna je bila i opstala kada se ime Bosanac ili Bošnjak nije ni spominjalo u popisima. O ratovima da i ne govorimo. Zato se opusti i trudi da tačno odgovoriš na pitanja zbog kojih se i radi popis. Tako ćeš najviše pomoći Bosni.