Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul huligani zatvorili muzej i ostale kulturne institucije?!
HAJMO RADONCIC OSTAVKA!
Dobar cilim za otpale
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jebo li vam svečani salon sve, simbol Sarajeva vise nije predsjedništvo ni svečani saloni. Simbol Sarajeva je KONTEJNER. Nažalost. Ko god misli drugačije dobro je uhljebljen.
Donekle smo mi svi na Klixu uhljebljeni. Ali se razliujemo po solidarnosti i suosjećanju s drugima.
NE SERI I JEBEM TI SVE
auuu eto klix odkrio toplu vodu !! boli nas kurac za svecanim salama gde teferice politicari i bagra ! halo konji dosta nam je !
Bošnjaci pokazuju da ne zaslužuju državu. I sto ce im? Ni Srbi ni Hrvati ne protestuju, niti sta loše rade. Ovaj put nema četnika ni ustaša ovaj put su Bošnjaci dozvolili da par stotina debila krene u rušenje i kraj BiH. Bošnjaci ruše BiH. A to znaci cepaj Mile. I vakat je vala kad ste glupi. ... I nešto gledam sinoć Fahraona sa Fejsom isto k'o Abdic '92.... E moji Bosanci fakat ste glupi. Imam potrebu da vas se odreknem.
reče zaposlenik u javnoj administarciji koji ima dohodak (plata + topli ) 1.800,00 Km i dodak za odvojeni život od 450 KM jer se prijavio da živi kod punice u drugoj čaršiji.
Na žalost več je počela politizacija,protesta nema u dijelovima BiH sa srpskom i hrvatskom večinom njihovi političari a i gladni narod (ili su samo bošnjaci gladni????) sada čekaju prilike da ove proteste iskoriste za kakva otcijepljenja ili stvaranje trećeg entiteta.Dok ne dođe iz dupeta u glavu i Srbima i Hrvatima da se okrenu egzistencijalnim problemima ništa od promjena.Sada Bošnjaci ruše BiH
reče zaposlenik u javnoj administarciji koji ima dohodak (plata + topli ) 1.800,00 Km i dodak za odvojeni život od 450 KM jer se prijavio da živi kod punice u drugoj čaršiji.
Meni je jedino zao sto sva djubrad politicka nije bila na jednom mjestu,pa kada se zgrada palila da ih onako zajedno fino poliju benzinom i sve skupa zapale.To bi bilo jako efektivan nacin rjesavanja dugorocnog problema.
Sva ova šteta je zanemarljiva ako se riješimo ovog koncepta vlasti koji kod nas dominira i ovog nepravdenog feudalističko-oligarhijskog sistema. Sada nam političari bacaju prašinu u oči pričama o raznim zavjerama, te treći entitet, te odvajanje rs-a, jer je to uvijek plailo, ali gle čuda ne plai više. Narode samo naprijed do slobode. Mi smo u Zenici poprilično završili posao ali ćemo se okupiti i sutra da vas da rasteretimo druge gradove u kojima još nije sve gotovo. A poslije, ....uglavnom ne može biti nepravednije ako ništa, da će biti teško i da će se morati raditi -hoće....ali i Bog je na strani pravednih.
svecani salon ce fenomenalno posluzit da se od njega napravi za pocetak pogon u kojem ce se proizvoditi BH proizvod..
DOBAR SAVJET POLICIJI : HITNO NABAVITE SUZAVCE U OGROMNIM KOLIČINAMA ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Kakvih 5 miliona štete.To je čisto mazanje očiju nama građanima.. sve će to lopovima u džep. A nama ce onda udariti po šupljim džepovima da naplate "štetu" jer će reci da nemaju u budžetu. A ko će nama naplatiti godine jada i straha da li ćemo imati sutra za komad kruha, za opstanak.. Treba vas sve dovesti na prosjacki stap kao vi nas pa da vidite kako nam je svinjo politička.. Ne znam samo kako ste tako nakrivo rođeni kad imate snage gaziti po ljudskim obrazima koji vama daju platu.. Sramota
TO JE ISTO KAO KAD BI JA SAD U SVOJOJ ROĐENOJ KUĆI SVE UNIŠTIO I SPALIO ! ! ! ! ! ! !
E SAD NEKA PLATE CIJELU TU ŠTETU
"Mediji će pokušati obezglaviti ljude. Jučer su objavili da je kompletan Arhiv BiH spaljen. To je bila laž kojom su pokušali građane okrenuti protiv demonstranata."
Nisu ovo uništili demonstranti, već huligani. Svi znamo da je Sarajevo puno huligana.
http://www.onlinepeticija.com/ukidanje_kantona_u_fbih
Peticija za ukidanje kantona u Federaciji BiH: https://www.change.org/petitions/ukidanje-kantonda-u-federaciji-bih
Čiji dio su uništili hrvatski ,bošnjački ili srpski pojasnite.?????
Nisu ga još uspjeli podijeliti