Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma mi smo centar svijeta... gospa, piramide, gabela... jos samo da ostatak svijeta u to ubijedimo...
mada, moram priznati da mi se svidjaju granice ove gore opisane Troje... dalmacija + hercegovina = kalifornija... nema dalje... :D
ma ebo to slusaj ovo....Od komšije Muzafera umro otac.Deda Meho, od nekih 80 godina.Muzaferovi sinovi, po smrti prisvoje dede Mehe mobitel i na dan dzenaze pošalju Muzaferu, svom ocu, nekoliko sms poruka ( sa onog svijeta).Čovjek se frapiro, jedva bio na dzenazi. Poslije nekoliko sedmica umre Muzaferov komšija, a dobar prijatelj dede Mehe,Ibro. Sinovi opet uzmu dedin mobitel i pošalju svom ocu Muzaferu sms....sine Muzafere, reci Ibri da ponese punjač za mobitel, ispraznila mi se baterija.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
U Bosni Piramide u Hercegovini Troja..a onda se u BiH sva znacajnija historijska desavanja odigrala..:)
Sta nam to govori? Govori nam da mi ustvari nemamo pojma o historiji BiH kao ni ostatku planete. Nemamo veze kako su piramide napravljene. Tako isto nemamo veze kad su gradili ove nase piramide. Kad skontas poglupi smo.
Iluzionista Imas pravo, imamo mi dosta stvari koje bi mogli itekako unovciti. Ali vidis to mnogima nije u cilju, bolje je da imaju glupe ovcice s kojim mogu da rade sta hoce. A narod glup pa glup, nikako da se dohaviza.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je 100 % tacno. Zato je kod nas u Hercegovini konj skroz izbacen iz upotrebe, a zamjenio ga je magarac.
bosna i hercegovina je pupak svijeta ! :)
Sup... Mal' ne rekoh.
Brač odnosno drevni Lezbos, a to argumentuje činjenicom da je na ovom jadranskom otoku i danas omjer pet žena na jednog muškarca.a da je obratno bio bi drevni Pederos
Druze Zeljko Milicevicu: Cetina je na Zapadu, a Dubrovnik na Jugoistoku, Ivan planinu si potrefio na Sjeveru i za los prevod G. Roberta Salinasa se trebas ispricati svojim citaocima.
Pa i jeste,Hercegovci kao trojanski konj se uvijek uspiju uvuci u strukture vlasti em u Zagrebu em u Beogradu.
E, vala cu makuz otici da vidim i ovo cudo.
Flota uplovila u polje.
Prvi poznati pederi su upravo se ukazali u staroj grckoj. Znaci pederluk izvire iz Grcke...
Šeširka dovest pod hitno, neka vidi šta ova lokacija predstavlja u svijetu vanzemaljske inteligencije i intergalaktičkih putovanja.
dakle, lijepa Helena je zabarka iz Metkovica?
Čudo nije napravljen film sa baom zivojinovicem u glavnoj ulozi :-)
Sad će se film snimit.
Ne znam za Troju, al konja ima kolko hoćeš, raznih :)
:))) plemenita je to zivotinja... u mogorjelu biznis napravili s konjima... a s ovim na koje ti mislis nit' plemenitosti, nit' biznisa... prije da su hijene nego ista drugo...
Podržavamo turističke avionske letove za obilazak Gabele i Visokog.