Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastaje tako što pitaš nekoga od 60+ boli li ga šta.
Majstorovic: "februar ce biti pravi zimski mjesec" i danas se smijem
Bolje da ste otišli u neko sirotište ili podijelili nekome da jede tko nema i slično nego ovo. I tako nitko ne vjeruje u ovo što naš zavod govori. Time se hvalite a ne ovim.
Kada sam ih pet dana prije poplava pitao da li će biti nekog posebnog upozorenje (jer su svi modeli izgledali kataklizmično),dobio sam odgovor kako se nadaju da će modeli smanjiti padavine i da to neće biti onako opasno kako je izgledalo. Svi znamo šta se desilo i da nikakvog upozorenja nije bilo (osim onog standardnog dan prije događaja). Svakako da ne smatram da su oni najveći krivci ali,da su mogli uraditi više,mogli su!
Sutra planiram betonirati ploču, pa bih pitao direktora FHMZ da li će vrijeme biti na ruku.
kada naši meteorolozi saopšte kakvo nas vrijeme očekuje, ja vam sigurno kažem da neče biti tako, uvijek bude suprotno, i oni džaba hljeb jedu.
SUTORINA JE BOSNA I HERCEGOVINA !!!
Švajcarska je srce Indije...
Pa tehnički Sutorina i jeste BiH samo što odgovorni spavaju. Švajcarska i Indija baš i nemaju veze da bi poredili sa ovim :) Uostalom, zar ti smeta da Bosna vrati si malo obale odrone?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kod nas nekako ofrlje :P
Ujutro se nazove portir da isturi glavu kroz prozor
Kako to nastaje vremenska prognoza? Prvo, paa, prvo bude nekakvo vrijeme :D