Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovdje modernizirano?!!!! Pa krevet za pocetak je star najmanje 30 godina!!
slike kao iz horor filma.
Govori u svoje ime, ako si student medicine onda poznajes situaciju.Mozda si ti tako radila, ja studiram medicinu i evo sve redovno bez ikakve stele jer ne mogu je svi imati, znas nismo svi doktorovi, ...To za slijepo crijevo znas iz vlastitog iskustva, a sigurno si negdje morala cuti da je duzina, a tako i polazaj slijepog crijeva varijabilan i da ne mora sve u medicini biti kao sto kazu knige.Svaki pacijent je individua, prva recenica prof iz anatomije, dakle nismo svi isti.40% populacije ima anatomiju kao u atlasu i knjigama, pozz
Joj kreveta iz 60tih, majko mila.
ti si sigurno propali studen medicine, svi imaju istu pricu, ne moze se postati doktor , a visiti po kafanama, cugati, pusiti travu, karati se sa konobarima i dilerima, kao sto si ti vjerovatno radila, ne moze bejbe, zato suti i prodaji robu na stolu na siranu za 300 km, kako si posijala, sada zanjes, kao i mnogi prije i poslije tebe
ja sam zemljoradnik ali i kao takav mogu primijetiti da institucija od gotovo najveceg znacaja u jednom sistemu lici na drzavu istog.
Eto da nisam gledao dr.House ja bi stvarno mislio da je ovo moderno, po cemu se razlikuje ova od normalnih bolnickih soba ???????
@Bosanac Koje ste Vi struke da dajete takve ocjene i kvalifikacije!? Možda ste završili DIF u Sarajevu, a onda doktorirali na DIF-u Mostaru ili tome slično.
Sobe bas onako izgledaju moderno - kada bi danas bio 19.10.1938! Ali mene vise zanima savremeno osoblje! Gdje specijaliziraju nasi doktori, koliko cesto odrzavaju profesionalno skolovanje i unapredjenje?! Koliko je doktora polozilo najvaznije ispite koristeci vezu? Ne mogu da shvatim profesore kod kojih se moze \'srediti\' anatomija, patologija, fiziologija, itd. itd. itd. BIlo koji ispit! Da li ti profesori razmisljaju na nacin \"Imaju vremena da nauce kada pocnu raditi. Nakon 23 preminula pacijenta naucit ce na kojoj strani se nalazi slijepo crijevo.\"
garant su i radiatori hladni !
Nemoj lomiti nogu dzaba.....drske i isfrustrirane kao i svagdje ! Neznam sta znaci \"poluintenzivna njega \" ? Radim na intenzivnoj vec dugo godina ali za poluintenzivnu ne cuh do sada .!?
svaki manijak koji nema pojma o zivotu samo zna da je dobro postati doktor, i na kraju svaki doktor iz priboja ili nekakav polu-covijek porijeklom iz bliskog istoka :D
hahahahhaha, nasi doktori su odbijeni sirom svijeta kao neznalice i retardi. kud ces dalje.
\"Velikim se Bogom kunemo da robovi biti necemo.\" Alija Izetbegovic, prvi predsjedni Republike Bosne i Hercegovine, nas lider i ponos, neka je Boziji rahmet na njega
fino ,fino, kakve su him sestrice,jel neko zna ? da ne lomim nogu bezveze !