Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BUDŽET ZAVODA ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA KS-a OKO 350 MILIONA KM, a ovamo se prave vijesti u vezi nekog aparatića od par stotina hiljada.
oci na aparatima
Da hoce bar novinari znati da se kaze oftaLmologija A NE kako pisu nepismeni-oftamologija
Stigla sadaka. Fino! Žalosno je da niste bili u stanju nabaviti aparat sredstvima iz Fonda ZZ, koji nije mali. Žalosno je i to da nećete još dugo moći koristiti aparat iz razloga što nemate ništa od dodatne opreme i instrumetarija, a nemate ni edukovan kadar za posljednju riječ tehnike. Žalosno je da nam je Zdravstvo u kolapsu i da ljudi zbog kolapsa zdravstva umiru. _""Izuzetno smo zahvalni da smo konačno dobili ovako moderan aparat, kojim će se olakšati operativni procesi na našoj Klinici. Nadamo se da će se u budućem periodu bazirati na nabavku dodatne opreme i instrumentarija, koji nam je neophodan za obavljanje zahtjevnih operativnih zahvata", istakao je Karčić."
Samo nam dajte pravo da makar 50% osiguranja uplacujemo gdje hocemo.
UKCS na aparatima
pa opet kad vam dođu genocidni s*bi sa pala vi ih opet liječite, ok, liječite, ali dobro naplatiti, ako je bijeda i nema da plati, uputiti ga u banja luku, vi se pravite fini, a oni vas gađaju kamenjem dok Iftarite, crtaju vam 4s u 21. vijeku, vi šutite :)
Nisi cuo za Hipokratovu zakletvu ?
Djaba da je aparat on milion kad su doktori neznalice ;-)
Hitne slucajeve primamo vec u Maju 2016te. Ili mozete doci da va privatno pregledamo! :) Klinika za očne bolesti UKCS-a
jebizovna
Igraće se soker na ovom monitoru.