Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunalije su opcepoznato privatna Fikretova firma. Oni negiraju isto tako i da su ratovali na strani Srba. Poslije svih zločina nad ljudskom rasom (prijateljima, rodbini, komsijama) sta to njima znače tamo neki psi??
@jakraljtvrtko Vidi autonomaša što se pale. Buzim je časno branio svoj narod, nije se udruzio s četnicima tako da ja nista nisam pomiješao
Pa sta je u rupi, sta smrdi???
Sramota trebalo je te pse pustiti da ujedaju građane kao 2014 i 2015 u Sarajevu kada je u Hitnoj pomoći registrirano više od 12.000 napada životinja na ljude. To su naše cuke, dragi mali čupavi kućni ljubimci oni nikome ne bi naudili. Ajmo Soroševci očekujem crveni okvir, obrisane lajkove i bar 500 dislajkova. Možda ovaj upis cijeli treba obrisati. To neka odluće stranački ljudi.
To Fikret smrdi
@JaKraIjTvrtko kakav je borac bio govori presuda za ratni zločin u njegovoj biografiji.