Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo napokon da nešto rade!
KHaos u ZAGREBU NE DAJU ABORTIRATI TREBAMA JEDNI,A DRUGE FEMINISTKINJE NAKE NASRCU NA oTE KLEROFASISTE.. ESTAGFIRULLAH..
Nisu psi krivi sto se kote, krive su općinske vlasti sto ih ne uklone sa ceste. Naravno hrabri bošnjo bi ubijao pse, a ne smije ni da pisne općinskom nacelniku zato sto je pizda. Kako se bosnje odnose prema zivotinjama, tako se i bog odnosi prema bosnjama.
bebice male
Gradjani ipak preuzeli stvar u svoje ruke ?
lako je leseve daj ove zive uklonite
sad će oni iz avav da laju
Oni iz avav mogu samo lajat na zvjezde
kako se kod nas zove leš uginule životinje-strvina
"1.025 leševa pasa", mada osudjujem a narod je zbog "zastitnika" zivotinja uzeo stvar u svoje ruke, jer da nije bilo "ljubitelja" zivotinja citaj ljudi koji su iskoristili zivotinje za licne materijalne stvari broj pasa lutalica bi bio manji.
@dmachiavelli a gdje si ti vidio da je neko psa sjekirom u glavu udario? moras znati ono sto pricas a ne rekao-kazao.
@dmachiavelli pa kazes kako udaraju pse sjekirama, pa ja te pitam gdje i kad si to vidio?