Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas i Kineza milijarda i 304 miliona!!!!
Ne poklanjajte! Prodaće to ova naša bagra pa će podjeliti pare
Kina je velesila pa vi pišite šta hoćete :)
Samo da se ne pokvare za mjesec dana...
Hvala ali ne uzimaj jer ce te odrzavanje vise kostati nego da kupis u Njemackoj a bit ces primoran da kupujes dijelove od njih. Oni doniraju 2 a vec se vide da proodaju na 100-tine Granicnoj policiji. Ne uzimaj za zivu glavu pa da je i donacija.
Garantni rokovi su bitniji od održavanja. Evo primijerice, ja sam jednom nabavila TV sa garancijom od čak tri godine, a to u slučaju televizora znači dugačak rok besplatnog popravka u slučaju kvarova. Jel tako ?
@Mrav2: Sta ces nakon 2 godine? A da li mislis da ce Kinez poslati svog tehnicara da servisira opremu kada nastane kvar i koliko ce to potrajati? Milion pitanja i problemi koji nastaju sa provjerenim dobavljacima a mozes zamisliti za Kinesku opremu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Kini za svaku pohvalu,a skeneri nek izdrze sto duze.
ahahhahahahahah...cuj kineski skeneri...pa ovi sverceri ce kroz njih ovce da protjeruju...
Svaka vam čast drugovi Kinezi !!!