Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Welcome to Bosnia-Herzegovina our Chinese friends !
kakva je ovo posjeta? turisticka? sta je ovo u pm...eto za sta radni narod kine placa poreze da bi njihovi zvanicnici isli u zvanicne turisticke posjete
hebale vas delegacije vise! Ne moze covjek normalno gradom hodati.
Nije virtuoz nego viJtuoz.. A uskoJo ce biti dozivona JobiJa za viJtuoza, pa ce tamo u cetiJi zida da cuci i nabJaJa zakone, clanove, akte i dr.... A sto se tice zuca, ako nose lovu - dobrodosli
Pa naravno da jesu.Šešelj je pravni virtuoz,kao što je svima poznato.
a jesul seselj, milosevic , cosic , plavsic, karadzic itd monstrumi intelektualci, bijedo jedna genocidna!
imamo i načelnike opština sa uredno završenom srednjom školom
Pozivamo Kineze da investiraju u RS, imamo vise resursa, obrazovaniji smo i vrijedniji od ovih dole socijalnih slucajeva u federaciji. Oni samo znaju da protestuju i da traze pare, a nece da rade.
draga braco kinezi .dodjite spasite izgubljene neradnicke duse bosanske hvala
a hoce li ici begovu dzamiju koja ja starija od katedrale u sarajevu i bascarsiju, to treba promovirat kinezima......vazno je spricu da je promovirao u sangaju EKSKLUZIVNO GENOCIDNU TVOREVINU!!! srpku crkvu iz banja luke, bregovica srbina koji je sa trubacima prestavlju genocidase srbe, sevdaha nigdje nije bilo ko ni bosnjaka!
sta znaci napisano u textu \" staru jezgru\"? welcome to china!
Nece !
Oćel bit Free Tibet protesti?