Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vidite, Putin urgira i Kina odmah invistira u RS.
Hahaha svatko ulaže u nas svatko zeli pomoci samo politicari nasi narodu zele najgore niti ulažu niti vode racuna..jedino zele sebi donacije, dobra kola, price za malu djecu ahahaha... smece od sistema BIH zali boze naroda napacenog, mrtvih, bolesnih.. Hebem li ti bakire pleme, dodiku oca kosti, covicu u kompletu svu obitelj..hrak puu
Moze raditi do prve poplave,samo lud covjek moze zamisliti tu lokaciju za bolnicu..
Nije "Republika" već Narodna Republika.
Povoljno ! Haparati za insane "Car Lazar" Hapararti za žene "Carica Milica"
Da neko ko ne zna čita ovaj članak, ne bi mogao ni naslutiti da je PC dio Bosne, to nigdje nije navedeno. Kakva retorika novinara klixa, a kao što vidim skoro niko od nas 'komentatora' to nije primjetio.
Na sta je pao Klix da "pada" na srpske lazi.
aaaaaaaaahahahaha...start-up kredit..khhhaaahahaha..mljeveni papci..prrrrrrrrrrrrr....neprocenjivo..
opet milijarda investicije... sta ćemo s tim silnim parama....
nije ih mile doveo vec sejo pazarac!!..on siri svoje klinike u koje opravlja krivonoge mongoloidne kurbate i njihovo 'cvijece'-baljendere...cooperacija sa kinezima.
A da,to je moj rodjak,Sejo Kadirov!Pojav'ce se vec i on ovdje....
Turska je kao Amerika bolan.Nema suplje,ako nema profita noga isti dan To je kapitalizam decenijama koi na Balkan dolazi u naj okrutnijem obliku.
Klit previše pominje termin R.......S..... kao da je nešto što postoji vjekovima. Bolje bi bilo da se izbjegava taj naziv kao što Dodik izbjegava BiH, jednostavno 'manji entitet' je dovoljno.
Realnost je sila, PC je izmišljotina jedva preko 20 godina koju i SDA podržaje, ljubite Bakira.
kinesi su lek za poturice..sve ce to oni da pretvore u sapun za pranje krmece koze.....prrrrrrrrrrrrr
Jebemte živote, sad imate Arape u Bosni koji ne dopuštaju da im se neko približi jazbini. Uskoro ćete imati i Kineze koji neće dopustit domicilnom stanovništvu da se liječi u bolnici :) Pitanje je zašto bi neko davao silne pare ako od toga neće imati debele koristi. Inače svako malo pa izađe neka informacija o ogromnim ulaganjima u BIH. Grade se novi aerodromi i turistički kompleksi od 400 miliona eura itd i ostale budalaštine :==))
vidim da je vecina bosnji na reanimaciji a neki su i na aparatima mogu samo da kazem...tooo Mile
@Panj '' Kada u Republici Srpskoj kažu da su oni država – oni de facto jesu država, Republika Srpska je doslovno država u državi – sa svojim upravnim tijelima, sa svojim agencijama, sa svojim inspektoratom. To vam niti jedan političar neće reći – ali to je ustavna Daytonska istina.'' http://www.index.hr/vijesti/clanak/bosanska-pljuska-jadnoj-hrvatskoj-politici/929802.aspx
@Panj Pa i doc ce u Srbiju....Strpljenja......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)