Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko Lagumdzija = Kim Jong iL
well... just f*ck off and don\'t disturb anymore. And stop pretending you are a polyglot, you moron.
Dje mu nebila slicnog političkog sistema kad Izetbegovići vladaju dvije i po decenije. Jadni mi,tacno se stidim sto sam Bošnjak i sto smo toliko glupi!Tolike godine glasamo za najvece izdajice u historiji Bosne i Bosnjaka!
ja bi volio da je BiH politicki uredjena kao i Sjeverna Koreja. imao bi jednog lidera, jednog vodju. ne bi svaka budala mogla ne da pjeva, ni da se pojavljuje u medijima, ni da ostavlja komentare na klixu. znala bi se hijerarhija i drzava bi imala reda. a ovdje kojekakvi klonovi se politikom vode, hiljadu stranaka i svi pametni i svi su upravu. bez ikakvog reda. ja ne znam sto vi mislite da je u Sjevernoj Koreji lose? mozda nemaju TV i Internet, ali vjerujte to da izbacimo bili bi puno sretniji.
\"Bosna i Hercegovina mi se sviđa, sličnog je političkog sistema kao i moja zemlja.\" ne znam moj dragi Kim. kod vas je nasljedna monarhija, gdje narod placa, a tvoja familija pije. kod nas se ne zna vise ni ko placa ni ko pije.
bez ovo *r, da se ne bi javio opet lektor :D
borise najbolje si ispao
Eto ga. Sada je zvanično. Kada ti to kaže unuk preminulog diktatora onda je to istina. Bosna i Hercegovina je slična Sjevernoj Koreji.
Sto si bolan papak? Moras li svakom loncu poklopac biti? Naporan si, idi radi nesto korisno. Mastrurbiraj ako nista.
LOL Koji kralj i koja izjava: \"Bosna i Hercegovina mi se sviđa, sličnog je političkog sistema kao i moja zemlja.\" Gori smo ti mi, Kim Han-sole
\"Bosna i Hercegovina mi se sviđa, sličnog je političkog sistema kao i moja zemlja\"
zbog toliko zagađenja tu se osjeća kao u vlastitoj zemlji