Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lafo se cupaju da zbog guzve nije bus redovan ! Daj ba nek se ne glupiraju! I kad nema guzve opet im se bus kvari i NIKAD nije redovan ! Ovo nigdje na svijetu nema ! FUJ!
Ali zato kad se u idućem vijeku izgradi brza cesta Sarajevo - Vogošća svi ti problemi će nestati. Projekat već \'ima\', što je jedno ohrabrenje, tako da na to ne treba gledati pesimistiški.
ČUJ ISKLJUČEN JEDAN AUTOBUS GRASA ZBOG NEISPRAVNOSTI, A TREBALO BI DA BUDE OSTAO SAMO JEDAN NA CESTI ZBOG ISPRAVNOSTI
ovako je svaki dan kroz rajlovac
Zato mi je smiješno kad Sarajevo nazivaju metropolom, a u biti je veliko selo bez infrastrukture, bez urbanističkog plana, bez adekvatnih prilaznih puteva. Nadam se da će se to u budućnosti promijeniti.
mujice mujice,....... vi ste stvarno samo za kamila
AME doo čisti vogošču kada nazovete da pitate MI NEMAMO SU TIJEM NIŠTA , a što se tiče grasa oni šlajdraju na prvoj jutarnjoj rosi
Narod nam je mnogo raznježen, nespreman a vlast vrlo neodgovorna. Kao što neko gore reče i najmanja sitnica kod nas dovodi do pometnje i raspada sistema. I vrlo slabi a neiskusni vozači sa lošom opremom na autu olako i bez trunke bojaznosti izlaze na zaleđene puteve. Poleđene ceste su vrlo opasne, jedino ispravno pravilo je OPREZNOST i samo OPREZNOST. Treba biti obazriviji i u ovako lošim danima za saobraćaj sjedati za volan samo ako je nužno!
Uposlenike GRAS-a u HAG!
ma prekid skole odma treba
*ebiga, taj grad je moj grad. a vi u beogradu mozete samo da se tjesite da su vam turci *arali zene 500 godina. zatoste danas tako crni :) a sto se tice bosanskih cesta, vosna ce srbiji uvjek biti zapad hahahah
gras ne kasni, gras jednostavno nece da radi. misle ako je snijeg pao da ljudi ne moraju zivjeti, sta li...
samo sto niko ne kaze da 80% ovih vozaca koristi CELAVE gume. nema te zimske sluzbe na CIJELOM SVIJETU koja moze ocistiti cestu za takve automobile. to vam je jednostavno tako.
Nije problem u autima, gumama... problem je u nemanju cestovne infrastrukture, tj. normalnih cesta za 21. stoljeće, obilaznica, u jednom (bliskoistočno-azijatskom) gradu koji bi da bude evropski!
Nekada je \"narodna milicija\" kada se pojave slični zastoji na cesti žurno reagirala regulirajući saobraćaj, na licu mjesta rješavajući problem... A danas ih možeš vidjeti na cesti samo kada je lijepo vrijeme, uredno zamaskirani u grmlju pored puta, kako iskaču kao drumski razbojnici i prepadaju vozače radarom, mobilnim, fiksnim kakvim god... samo da se od uzme 50KM za 10-20 km/h prekoračenja... Za gornji današnji zastoj krivaca je mnogo... uski i preopterećeni putevi.. komunalno koje nije adekvatno očistilo i posulo sol.. lijena i neinventivna policija koja nije priskočila u pomoć oko regulisanja saobraćaj... na kraju vozači koji se sa ljetnjom gumom usude preko Kobilje... samo dokaz da se moramo svi truditi da funkcionišemo kao SISTEM a ne kao pojedinci... A političari su najodgovorniji pojedinci za nefunkcionisanje sistema.... Nekada bi za ovo odmah bila sazvana hitna sjednica Gradskog komiteta a sutradan je sve MORALO biti drugačije i kako treba...
Nek su se ovi iz \"Rada\" slikali pored \"spremne\" mehanizacije kao NATO posade pored aviona F16,samo ih je snijeg iznenadio jer je pao u decembru kada mu inače nije vrijeme.
PIJEM BAMBUS I BAS MI JE FINO, A BOLI ME RACKU ZA OVE KOLONE STO SE DESAVAJU PO VOGOSCI..... KO VOGOSCA NEKO SELO......CCCC