Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvijek je ovo ovako
mosnjacka posla
Koji ste vi idioti, ljudi donesu suhu lovu u BiH i ostave, a vama to kao nesto smijesno, jesul se poplave tako brzo zanoravile kada su sleperi pomoci ulazili u BiH?
Раскрсница приje царине хахах jeдан од наjгорих ГП y Републици Српскоj
sretno i dodjite nam cesce...!!
.....bit će kolone sve veće......a i dobro je dok prelazi rade....
...zamislite slijedeću situaciju........hr zatvori granicu sa srbijom....srbija proslijedi izbjeglice za bih......oni dođu ne granične prijelaze preko save, a hrvatska zatvori prijelaze........kuda onda........
......kukuruzi će se uskoro pobrati......a na njihovo mjesto dolazi žica i ograda.. ...una i sava su prepreke same po sebi, potom i minska polja, dalmaciju štite planine koje je isto tako lako zapriječiti.........a dolazi polako i adz na vlast..... .....bit će to sve very interesting, je će bih popušit ako se ne odbrani na drini..
Joj cirkusa, od onakve drzave, napravise plemenske zajednice, koje svako malo uspostave ko fol neku granicu. Puna podrska ukidanju granica izmedju zemalja bivse jugoslavije.
DŽE ČETE JARANI NEKA VAS