Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja vidim, i Norveska je nestala u zagrljaju Svedske. Izvinjavajte se i njima. Samo sto Norvezane zaboli dupe kave mape crtaju novopecene vodje Ukrajine. To boli samo nas male, balkancice.
Bravo! Kad smo opterećeni glupostima.
Mislim da su u pitanju kompleksi niže vrijednosti balkanskih žitelja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kijev je Hrvatskoj pripojio i Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Kosovo. Za pripajanje Srbije i BiH morati će se ispričati Srbima i Bosancima. Za pripajanje Kosova i Makedonije morat će se ispričati Hrvatima.
Hahhhhhhh... To Kingu !
BIH politicari ce to rijesiti svojom magijom a oni su i doveli do toga svojim blebetanjem narocito Dodik....
Mislim da u ovom slučaju Hrvatska zaslužuje ispriku, jer su joj pripojili svakakvih džihadlija i islamista.
Ionako će sve to biti Hrvatska-BiH i Kosovo kada očiste smeće do Kavkaza!!!
Prije dva mjeseca Grčka i Rusija su objavile kartu kako će izgledati regija 2030. i podijelili su BiH na pola, pola Hrvatskoj ,a pola Srbiji, čak je i Sarajevo pripalo Srbiji!!!
??????
Ma sve OK stari, nesmeta meni ništa, samo sam stavio upitnike ovome što heheh bi Dalmaciju hehhe Dalmatinci bi ih pojeli za doručak..
jel moze manja slika ikako? :roll:
Koliko GLUP moras biti da bi napravio ovakvu kartu ? Ku*ac je doktor nauka za njih :)
Jednoga dana, Dodik je poželio odmoriti se od ljudi. Stalno ga mučio raspad RS-a. Odlučio je sakriti se na neko vrijeme. Okupio je sve svoje savjetnike i upitao ih: -" Dje da se sakrijem? Koje je najbolje mjesto hebemu?" Jedan mu je odgovorio: -" Na vrh najviše planine na svijetu. " Drugi je rekao: -" Na dno okeana, tamo te niko neće pronaći. " Treći je dodao: -" Najbolje je da se sakriješ na tamnu stranu Mjeseca, to je najbolje mjesto, ko bi te tu pronašao?" Na kraju, Dodik se obrati jednom mudrom drugaru Vučiću sa istim pitanjem: - "Dje bre da se sakrijem ?" Vučić se nasmiješi i odgovori mu: -" Sakrij se bre u ljudsko srce. To je mesto u kojem nisi nikada bio!
Prepali se Mile hasisara i onih pet cetalja, sto su dosli da kradu na Krimu hahaha...
Narod zna - NDH ;)
pa sta fali! zivjela jugoslavija!
Tako je! Živjela Yu al bez KP-ova i SDP-ova
Hoćemo i mi dio Ukrajine, a ne izvinjenje :P .
ahihihi srbiju nitko ni ne spominje. Tesko domu bez ljubavi bratske ko i bosni bez zemlje hrvatske.
Ma pustite ljude nije im trenutno ni do njih samih..